Przyznam szczerze, zdjęcia z klimatem, jednak jak dla mnie nie wszystkie są ostre, nie mniej jednak bardzo mi się podobają. Modelka również o urodzie przyjemnej dla oka, że tak powiem. Czekam na więcej.
Przyznam szczerze, zdjęcia z klimatem, jednak jak dla mnie nie wszystkie są ostre, nie mniej jednak bardzo mi się podobają. Modelka również o urodzie przyjemnej dla oka, że tak powiem. Czekam na więcej.
pkt 8 regulaminu
No to ja nic nie wiem, nie ważne. Dla mnie No. 1 Rulez. Dorzucę jeszcze do moich ulubionych 6. Natomiast jeśli mogę, bo laikiem jestem, ale No.3 z takim grymasem na twarzy jak jest, tylko oprzeć modelkę o coś, bioderka do przodu i mogło by być gites, ups poleciałem trochę:P
Bardzo ciekawa sesyjka z clownem, tylko ostatnie z serii z nożem nieco nie naturalna krew na nożu, psuje klimat - ale za to minka świetna.
A które mi się nie podoba: w zasadzie to jedno i nie podoba to zbyt mocne słowo, ale jak dla mnie najgorsze z całej serii to ze słomka w ustach. Ponieważ przez słomkę wydłużyła się optycznie twarz Twojej pięknej Pani i już jakoś tak nie "francusko" wyszło jak dla mnie oczywiście.
GENERALNIE WIĘCEJ POPROSZĘ![]()
pkt 8 regulaminu