Pokaż wyniki od 1 do 10 z 127

Wątek: [iktorn92] Ania.

Mieszany widok

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Przyznam szczerze, zdjęcia z klimatem, jednak jak dla mnie nie wszystkie są ostre, nie mniej jednak bardzo mi się podobają. Modelka również o urodzie przyjemnej dla oka, że tak powiem. Czekam na więcej.
    pkt 8 regulaminu

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez odi Zobacz posta
    Przyznam szczerze, zdjęcia z klimatem, jednak jak dla mnie nie wszystkie są ostre, nie mniej jednak bardzo mi się podobają. Modelka również o urodzie przyjemnej dla oka, że tak powiem. Czekam na więcej.
    Pociesze Cię, wszystkie są trafione w punkt i na tyle ostre ze śmiało mogą wędrować do druku. Każde nie ostre które już widzę na LCD ląduje w śmietniku

Bywalec Awatar odi
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iktorn92 Zobacz posta
    Pociesze Cię, wszystkie są trafione w punkt i na tyle ostre ze śmiało mogą wędrować do druku. Każde nie ostre które już widzę na LCD ląduje w śmietniku
    No to ja nic nie wiem, nie ważne. Dla mnie No. 1 Rulez. Dorzucę jeszcze do moich ulubionych 6. Natomiast jeśli mogę, bo laikiem jestem, ale No.3 z takim grymasem na twarzy jak jest, tylko oprzeć modelkę o coś, bioderka do przodu i mogło by być gites, ups poleciałem trochę:P
    Bardzo ciekawa sesyjka z clownem, tylko ostatnie z serii z nożem nieco nie naturalna krew na nożu, psuje klimat - ale za to minka świetna.
    A które mi się nie podoba: w zasadzie to jedno i nie podoba to zbyt mocne słowo, ale jak dla mnie najgorsze z całej serii to ze słomka w ustach. Ponieważ przez słomkę wydłużyła się optycznie twarz Twojej pięknej Pani i już jakoś tak nie "francusko" wyszło jak dla mnie oczywiście.
    GENERALNIE WIĘCEJ POPROSZĘ
    pkt 8 regulaminu

Uprawnienia umieszczania postów