Obiecana fota:
Fret- wiem o co chodzi...moze dzis sprobuje zoabcze jak to bedzie wygladać
Pozdro.
Obiecana fota:
Fret- wiem o co chodzi...moze dzis sprobuje zoabcze jak to bedzie wygladać
Pozdro.
jak dla mnie dwa ostatnie bardzo fajne![]()
No i teraz widać, że ostrość poszła w grzywkę a nie w oczyW poprzednim też, ale dopiero teraz to zauważyłem
Wolę poprzednie. W tym na minus dochodzi "cwaniacki" grymas ust, bo jeszcze nie uśmieszek.
Ja tez wole ostatnieFaktycznie ostrosc poszla w grzywke ale juz nie robilem wiecej bo ze tak powiem switalo mi sie skonczylo
Pozdro.
no! ...a odrobinę zamkniety obiektyw załatwiłby sprawę. I oczy byłyby ostre i tło rozmyte dostatecznie... Poza tym rzadko który obiektyw jest ostry od pełnej dziury więc to, że światło ma 1.8 to nie znaczy, że nie można skorzystać z innej przysłony. Uśmieszek cwaniacko kpiący trochę odbiega od nostalgii poprzednich zdjęć...chyba nie na korzyść.
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Adso- Wiem, ale akurat trafilem na ostra sztuke 50 ostra od 2.2Nie chcialem przymykac dlatego ze po prostu za dluugi czas bym mial...a nie chcialem juz podbijac iso...Wrzucilem je tak, bo chcieliscie z otwartymi oczyma
Pozniej moze jeszcze jakies wybiore
![]()
w ostatnim podoba mi sie zawadiacki grymas twarzy/ ulozenie ust, co do otwarcia oczy to imaginowalem sobie je bardziej subtelne i niekoniecznie ze spojrzeniem w obiektyw - reasumujac przedostatnie najlepsze a to zaraz po nim :-)
5dmk2, 85 1.2L, 35 1.4L, 17-40 4.0L, Hasselblad 503cw, mamiya rz67, sekonic, f90x
doyoufeelfree? - www.bagnino.deviantart.com
A co powiecie o tym:
Pozdro.
Jak dla mnie. BAJKA..
__________________________________________________ ____
" W zasadzie dla Polaków nie ma rzeczy niemożliwych do zrobienia,
chyba że... muszą zbudować drogę."
Podobają mi się prawie wszystkie zdjęcia. Podoba mi się francuska uroda modelki oraz sposób, w jaki tę urodę wykorzystujesz. Nie podoba mi się zdjęcie jak "siusia" (nr 4). I prośba - numeruj fotki.
BYKOM STOP - poprawna pisownia i ortografia w internecie