Strona 3 z 13 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 127

Wątek: [iktorn92] Ania.

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

może odrobinę ostrzejsze usta?...ale jest dobrze))

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Dzieki Sowask8 za opinie

Adso- Ty chyba zostaniesz moim mentorem Wiesz co wydaje mi sie ze jest ok tzn to bylo 1.8 wiec glebia za wielka byc nie mogla... Dzieki

Czekam na dalsze opinie

Pozdro.

Domyślnie

ależ modelka!!! rewelacja, jak dla mnie najlepsze fot nr 1 reszta ok ale pierwsze najbardziej do mnie przemawia. W zdjęciu w którym modelka "leży" na jakimś murku nogi są za bardzo oświetlone i wygląda to nienaturalnie.Ale całość zdecydowanie na tak
    pozdro
    "kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Wargi, to akurat powinny byc moim zdaniem gładsze. Sa trochę za bardzo spękane i to przyciąga wzrok. Te spękania bym lekko podszopował. GO bardzo dobra.

Domyślnie

ostatnie zdecydowanie najlepsze i odstajace od poprzednich, sprobowalbym z delikatnie bardziej otwartmi oczami :-) gratulacje
    5dmk2, 85 1.2L, 35 1.4L, 17-40 4.0L, Hasselblad 503cw, mamiya rz67, sekonic, f90x

doyoufeelfree? - www.bagnino.deviantart.com

Początki nałogu
    Miasto
    okolice Kalwarii Zebrzydowskiej / Ireland

Domyślnie

Podoba się, podoba świetna GO.

Początki nałogu Awatar Adso
    Miasto
    Skoczów, Bielsko-Biała, Cieszyn

Domyślnie

no ja nie wiem... mogę zostać co najwyżej upierdliwym krytykiem jeśli już, mentorem zostać nie mogę przynajmniej z dwóch powodów ( ale być może jest ich wiecej?)
    Po pierwsze: nie jestem w stanie niczego nowego Cię nauczyć bo pewnie wiesz i tak więcej ode mnie... w zakresie fotografii oczywiście
    Po drugie: nie chcesz niczego nowego się nauczyć... chwalą Cię za to co robisz i słusznie bo fajne rzeczy robisz, ale tego oczekujesz bo to miłe jest być chwalonym i to Ci wystarcza)

Wrzucaj dalej...chętnie pooglądam.... Pozdrawiam

Uzależniony Awatar iktorn92
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Adso - Co do pierwszego no nie wiem napewno staż w fotografii masz wiekszy co za tym idzie doswiadczenie umiejetnosci wieksze i wiedza tez wieksza...:
    Co do drugiego nie wystarcza mi to i biore wszytskie uwagi do siebie analizuje i na nastepnej sesji postaram sie byc jeszcze lepszym. Dzieki!

Kabu - milo mi to slyszeć, dzieki za opinie!

oczepnik- mysle ze wiesz jak ciezko jest robic zdjecia tylko samemu bez pomocy kogos kto potrzyma blende itd..ale robie co mogeDzieki za opinie

fret- wiesz stwierdzilem ze akurat tych portetów nie szopuje bo nie ma po co...z reszta nie lubie takich okladkowych portretów. Dzieki za opinie.

Robert lubanski - Dzieki za opinie, mam drugie z otwartymi jak patrzy do gory wrzucic?

Pozdro.

Początki nałogu Awatar terminator
    Miasto
    Waldenburg

Domyślnie

Dawaj...

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Nie o to chodzi. Jest ok, powiedzmy 9/10 i uzycie odrobiny szopa, żeby zrobic 10/10 nie jest grzechem, ale jego nieużycie tez jest w porządku.
    Wrzucaj

Strona 3 z 13 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów