może odrobinę ostrzejsze usta?...ale jest dobrze))
może odrobinę ostrzejsze usta?...ale jest dobrze))
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
Dzieki Sowask8 za opinie
Adso- Ty chyba zostaniesz moim mentoremWiesz co wydaje mi sie ze jest ok tzn to bylo 1.8 wiec glebia za wielka byc nie mogla...
Dzieki
Czekam na dalsze opinie
Pozdro.
ależ modelka!!! rewelacja, jak dla mnie najlepsze fot nr 1 reszta ok ale pierwsze najbardziej do mnie przemawia. W zdjęciu w którym modelka "leży" na jakimś murku nogi są za bardzo oświetlone i wygląda to nienaturalnie.Ale całość zdecydowanie na tak
pozdro
"kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."
Wargi, to akurat powinny byc moim zdaniem gładsze. Sa trochę za bardzo spękane i to przyciąga wzrok. Te spękania bym lekko podszopował. GO bardzo dobra.
ostatnie zdecydowanie najlepsze i odstajace od poprzednich, sprobowalbym z delikatnie bardziej otwartmi oczami :-) gratulacje
5dmk2, 85 1.2L, 35 1.4L, 17-40 4.0L, Hasselblad 503cw, mamiya rz67, sekonic, f90x
doyoufeelfree? - www.bagnino.deviantart.com
Podoba się, podobaświetna GO.
no ja nie wiem... mogę zostać co najwyżej upierdliwym krytykiem jeśli już, mentorem zostać nie mogę przynajmniej z dwóch powodów ( ale być może jest ich wiecej?)
Po pierwsze: nie jestem w stanie niczego nowego Cię nauczyć bo pewnie wiesz i tak więcej ode mnie... w zakresie fotografii oczywiście
Po drugie: nie chcesz niczego nowego się nauczyć... chwalą Cię za to co robisz i słusznie bo fajne rzeczy robisz, ale tego oczekujesz bo to miłe jest być chwalonym i to Ci wystarcza)
Wrzucaj dalej...chętnie pooglądam.... Pozdrawiam
Adso - Co do pierwszego no nie wiem napewno staż w fotografii masz wiekszy co za tym idzie doswiadczenie umiejetnosci wieksze i wiedza tez wieksza...:
Co do drugiego nie wystarcza mi to i biore wszytskie uwagi do siebie analizuje i na nastepnej sesji postaram sie byc jeszcze lepszym. Dzieki!
Kabu - milo mi to slyszeć, dzieki za opinie!
oczepnik- mysle ze wiesz jak ciezko jest robic zdjecia tylko samemu bez pomocy kogos kto potrzyma blende itd..ale robie co mogeDzieki za opinie
fret- wiesz stwierdzilem ze akurat tych portetów nie szopuje bo nie ma po co...z reszta nie lubie takich okladkowych portretów. Dzieki za opinie.
Robert lubanski - Dzieki za opinie, mam drugie z otwartymi jak patrzy do gory wrzucic?
Pozdro.
Nie o to chodzi. Jest ok, powiedzmy 9/10 i uzycie odrobiny szopa, żeby zrobic 10/10 nie jest grzechem, ale jego nieużycie tez jest w porządku.
Wrzucaj![]()