Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Proszę o opinię o sprzedawcy radek_kolodziej

Uzależniony

Domyślnie Proszę o opinię o sprzedawcy radek_kolodziej

Witam!

Czy ktoś może miał przyjemność? Ceny i komentarze na allegro zachęcające, ale jakoś brak opinii na forum.

http://www.allegro.pl/item348373062_...owy_f_vat.html
    http://www.allegro.pl/show_user.php?...e=fb_recvd_all

Z góry dzięki!

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sober Zobacz posta
    Witam!

Czy ktoś może miał przyjemność? Ceny i komentarze na allegro zachęcające, ale jakoś brak opinii na forum.

[
    Z góry dzięki!
    Nic u tego usera nie kupowałem ale tak się składa że dzisiaj rano pytałem go o jeden obiektyw i odpowiedział rzeczowo w ciągu godziny. Za to już ma u mnie plusa.

Kiziolek
    Guest

Domyślnie

Tak się składa, że tego pana polecił kolega który jakis czas temu kupił 40D oraz jakąś eLkę. Obserwowałem jego aukcje od kilku tygodni. Jak zobaczyłem tą aukcję zadzwoniłem i umówiłem się na sobotę rano po odbiór nowej puszki Na początku aukcji było 5 sztuk. Powiedział mi, że w takiej cenie już chyba nie będzie.

Uzależniony Awatar Richie
    Miasto
    Nowy Tomyśl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kiziolek Zobacz posta
    Tak się składa, że tego pana polecił kolega który jakis czas temu kupił 40D oraz jakąś eLkę. Obserwowałem jego aukcje od kilku tygodni. Jak zobaczyłem tą aukcję zadzwoniłem i umówiłem się na sobotę rano po odbiór nowej puszki Na początku aukcji było 5 sztuk. Powiedział mi, że w takiej cenie już chyba nie będzie.
    Gorąco polecam....kupowałem u niego 400D,30D,5D ,70-200/4, lampkę 430EX i zawsze było oki....za pobraniem i po wpłacie na konto. Można dogadać się z ceną w której zawsze miałem koszt przesyłki. POLECAM GORACO
    Richie
    FF + stałki + błyskotka

MOJE PLFOTOMOJE FOTOMOTYWY

Coś już napisał Awatar kompi

Domyślnie

Ja również polecam. Kupiłem u niego swój sprzęt i w atrakcyjnej cenie.
    Poleciłem go mojemu koledze i on również jest zadowolony z obsługi oraz z ceny jaką dostał.
    http://pano360.pl |
    Canon 400D | KIT | Sigma 8/3.5 | Canon 55-250 IS

Coś już napisał Awatar majcz
    Miasto
    zaścianek na Mazurach

Domyślnie

Kupowałem u tego sprzedawcy w zeszłym roku w lipcu Canona 400D. Umówiliśmy się na wysyłkę towaru poza Allegro, z odpłatnością przy odbiorze i ze sprawdzeniem przesyłki przy kurierze (dopłata 20 zł). Towar dużo tańszy niż w tamtym czasie chodził u innych sprzedawców (odliczona prowizja dla Allegro). Faktura, gwarancja, instrukcja obsługi jak należy, Canon zwrócił 300 zł promocji. Jak najbardziej jestem zadowolony.
    Źle się czuję jak sobie nie popstrykam www.stasiaczek.blogspot.com
    ---------------------------------------------
    Canon 7D, Tamron 10-24/3,5-4,5, Canon 50/1,8, Canon 24-105/4 IS, Canon 70-200/2,8, Sigma 120-300/2,8 IS

Uzależniony

Domyślnie

Dzięki za opinie!

Cytat Zamieszczone przez Kiziolek Zobacz posta
    Jak zobaczyłem tą aukcję zadzwoniłem i umówiłem się na sobotę rano po odbiór nowej puszki Na początku aukcji było 5 sztuk. Powiedział mi, że w takiej cenie już chyba nie będzie.
    I jak, kupiłeś to 40D? Moje powinno jutro przyjść

Kiziolek
    Guest

Domyślnie

Tak, odebrałem osobiście. Mały sklepik, dostałem fakturę, sprawdziłem sobie na miejscu. Najbardziej zaskoczyła mnie cena, ponieważ poza Allegro wyniosła 3020 PLN Więc po zwrocie CB fajna cena się zrobi

Uzależniony

Domyślnie

Ja też odebrałem już swój zestawik 40D + 17-55 IS USM. Też miałem pewne wątpliwości, bo cena na fakturkę była sporo lepsza niż gdzie indziej. Ale ostatecznie wszystko jest oki, więc polecam

PS: Po odliczeniu cashback powinno wyjść ok 4,2 kpln netto

bojro
    Guest

Domyślnie

Kupiłem canona 40D u tego Pana 19.04. 2008r. Pomineliśmy allegro, cena więc spadła. Przesyłka co prawda pocztą polską ale wszystko bez problemów. Za parę dni ma mieć dla mnie BG-e2N. Polecam. [ po paru latach przeglądania tego forum wreszczcie dziewiczy wpis ;-) ]

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów