Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Wątek: Trial Photoshop Elements

Początki nałogu Awatar tomaj_2
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski Zobacz posta
    dd if=/dev/zero of=/dev/sda
    He ..o count=1 i bs=512 to lepiej nie zapominać
    Siódemka była...odjąłem jedną cyfrę od niego +Canon24-105 f/4L+Canon70-200 f/4L+Sigma17-35HSM+550EX+ ... hehe Zenit 12XP
    Moje wypociny

Domyślnie

Poniewaz mam rece, ktore psuja (zawodowe skrzywienie), to chyba bezpieczniej bedzie zainstalowac VirtualPC, zrobic maszyne z XP i tam potestowac... ;-)
    Korpus Canona i kilka końcówek do niego (też Canona)

Początki nałogu Awatar Misiaque
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

Nom, ale nie masz licencji :P Równie legalnie będzie ściągnąć pełną wersję PSa i przetestować

Awatar beri
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Mam Pytanie do tych co już eksploatowali PS Elements. W związku z "dobrym przeliczeniem" i pojawieniem sie wersji 6 PL, jak jest wasza opinia o tym programie ? czy watro wydać te dwie i pół stówki ?

Beri
    50D + 24-105 L IS + 580EX+ STOFEN + BG-E2N + CP-E3 + trochę innych drobiazgów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomaj_2 Zobacz posta
    Wracając do boot sektora..512 bajtów...co oni mogą tam wpisać co by było weryfikowane to nie wiem...
    Np. ustawiają jeden konkretny bajt (kilka/naście) na konkretną wartość. Installer sprawdza tę wartość, porównuje i ew. nie pozwala na kontynuację. Sposób na pozbycie się tego już koledzy zaproponowali - FIXMBR i cudów nie ma. Winda nic z poprzedniego zapisu normalnym sposobem nie przeczyta. Podobnie zresztą jak z dysku po pełnym formacie. Dodatkowo przyszło mi do głowy że Adobe może weryfikować IP, choć trzeba przyznać, że niezbyt to skuteczny sposób.

I jeszcze jedno, sektora MBR się nie usuwa. Polecenie fixbmr nadpisuje go standardową zawartością.
    Pozdrawiam Robert
    [SIGPIC][/SIGPIC]

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RoboD Zobacz posta
    Dodatkowo przyszło mi do głowy że Adobe może weryfikować IP, choć trzeba przyznać, że niezbyt to skuteczny sposób.
    W dobie ADSL i zmiennych IP taki sposób weryfikacji to głupota.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Miałem jakieś 2 tygodnie zainstalowany CS z crackiem, kupiłem PSE6 i nie obyło się bez formatu, ale zwykłego. Może tworzy gdzieś na dysku plik, potem sprawdza co w nim jest zapisane i wg. tego weryfikuje (plik może się nazywać 123456 i nie musi mieć w nazwie adobe, lub np. photoshop).

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów