Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: [Bydgoszcz]-majówka

Dopiero zaczyna Awatar htx
    Miasto
    Bydzia

Domyślnie [Bydgoszcz]-majówka

Tak sobie pomyślałem, że można w jednym miejscu dodawać imprezy, które będą miały miejsce podczas weekendu majowego, a które godne są wg Was/nas polecenia, zamiast do każdej robić nowy wątek.

To ja może zacznę:

Cześć

tak mi się przypomniało że może Cię zainteresuje temat rozpoczęcia sezonu moto - chodzi mi o to ze może być dla Ciebie dobry temat do zdjęć.
    Krótko o tym jak to będzie wygladało:
    1 maja
    o 10:30 w kościele na ul.Ugory (szwederko) msza i poświęcenie motocykli
    potem przejazd paradą do Żnina
    trasa:
    ul.Ugory (Szwederowo), Kujawska, Brzoza, Łabiszyn, Murczyn, Żnin
    co roku jest kupa motocykli bo kazdy wyjeżdża na otwarcie
    Może jakbyś się wbił na jakiś most czy cuś to mógłbyś walnąć całkiem ciekawe zdjęcia
    cięzko przewidzieć czy coś się nie zmieni ale taki plan juz jest od miesiąca

to tyle
    pozdrawiam
    Szymon
    Jeżeli ktoś śledził poprzednie imprezy, to wie, że zmiana trasy przejazdu.

Domyślnie

a Ty HTX skąd jestes??

Miasto
    Bydzia

Domyślnie

Z Bydzi

Początki nałogu Awatar fotokor1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soundman Zobacz posta
    a Ty HTX skąd jestes??
    przecież widać w awatarku - Bromberg -(Bydgoszcz)
    pozdrawiam
    Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Tak trochę OT ale muszę... Strasznie mnie wku**** jak ktoś na Bydgoszcz mówi Bromberg... Bromberg to był wymysł Szwabów i wynik zniemczania wszystkiego. A teraz jesteśmy ku*** w POLSCE a nie w zaborze!!
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Początki nałogu Awatar Juriko

Domyślnie

Kolega Htx widać tęskni za zaborami.
    Niemcy są zdolni, swego czasu jak gościłem znajomych z Niemiec, szybciutko ich nauczyłem prawidłowej wymowy nazwy mojego miasta. Zresztą bez przymusu, sami się prosili o lekcję.
    ps. A co do imprezy, to fakt, warto się tam z polarkiem wybrać. Z polarkiem, co by poradzić sobie z odblaskami od wychuchanych maszyn.
    Ostatnio edytowane przez Juriko ; 18-04-2008 o 20:24

Miasto
    Bydzia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Goomis Zobacz posta
    Tak trochę OT ale muszę... Strasznie mnie wku**** jak ktoś na Bydgoszcz mówi Bromberg... Bromberg to był wymysł Szwabów i wynik zniemczania wszystkiego. A teraz jesteśmy ku*** w POLSCE a nie w zaborze!!
    Szwabów ?
    Nie gotuj się tak. Ponoć złość urodzie szkodzi
    Widać nie znasz dostatecznie historii swojego miasta, a na pewno za młody jesteś, aby znać historię klimatycznych knajp

Cytat Zamieszczone przez Juriko
    Kolega Htx widać tęskni za zaborami.
    Zbyt pochopne wnioski, ale nie mam zamiaru się tu nikomu tłumaczyć

koniec ot - dawać namiary na imprezy
    Ostatnio edytowane przez htx ; 19-04-2008 o 00:05

Domyślnie

No właśnie dawać dawać i sie nie ociągać a ja sobie na motorki poczekam aż do Żnina dojadą. W Mogilnie ma być jakichś rajd starszych samochodów czy coś takiego.

Uzależniony Awatar -=Festyk=-
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Odnośnie otwarcia sezonu moto to rozumiem,że nie będzie,tak jak w zeszłym roku,imprezy na parkingu Auchan?Jeśli tak to wielka szkoda bo liczyłem na parę fajnych ujęć.
    D300s,Nikkor 18-55mm f:3,5-5,6,Tamron 55-200mm f:4,0-5,6,Jupiter 37A 135mm f:3,5,SB-800,Fancier WB1626
    plfoto||Galeria

Miasto
    Bydzia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez -=Festyk=- Zobacz posta
    Odnośnie otwarcia sezonu moto to rozumiem,że nie będzie,tak jak w zeszłym roku,imprezy na parkingu Auchan?Jeśli tak to wielka szkoda bo liczyłem na parę fajnych ujęć.
    Dobrze rozumiesz. Auchan jest ustawowo zamknięty, więc już nie ma dla nich zysku w udostępnieniu parkingu.
    Co do fajnych ujęć, to ja mam zamiar skoczyć na mszę, a później rozstawić się na którymś z wiaduktów na wylotówce na Inowrocław. Mam jeszcze jeden pomysł, ale nie wiem, czy nie za bardzo ryzykowny.

Pogoda ma dopisać.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów