Pokaż wyniki od 1 do 10 z 78

Wątek: [Aleph] Poczatki focenia - Prosze o porady

Widok wątkowy

aleph
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Na początek pogrzeb na strychu. Zdaje mi się, że w książce do plastyki z VII klasy (może VI) są pięknie wyłożone zasady kompozycji malarskiej, poczytaj - przyda się na pewno. I nieprawdą jest, że centralnie jest źle, tyle że musi być na taką kompozycję czytelny dla odbiorcy powód.
    Do miłego!

PS: Jesteś matematykiem?
    Hej Ewa, dzieki za hint. Wiesz u mnie strychu nie ma, bo ja podrozuje z miejsca na miejca i nie wiele co mam do stepnego, najbardziej internet. Dlatego tez na forum sie zapisalem zeby sie uczyc przez takie uwagi od Was. Moze jakis link do roznych zasad ktos poda, itd...

Matematykiem nie jestem, ale lubie matme nie powiem. Bardziej muzykiem, a powiada sie ze muzyka to matematyka. A czemu?

POzdro
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez aleks Zobacz posta
    Witaj
    Co do fotki z Łodzi.
    Przeszkadzają odbicia w górnych narożnikach. Ale jako pomysł na autoportret mi sie podoba
    Jeśli chodzi o Duńczyka, to dużo czarnych plam. Może, gdyby dopalić lampą, było by lepiej. Miałeś kijowe słońce jak widzę i zdjęcie wyszło mało plastyczne.
    Pozdrawiam
    Ha dzieki, aleks. Slonce bylo wlasnie super jak na Kopenhage Rzadko tu tak swieci. Ale ja jeszcze nie umiem tego wszystkiego ocenic i ustawic i na histogramy patrzec i uwzgledniac to wszystko. Holera jak to ogarnac? Z czasem przyjdzie? Jakies wskazowki, lekcje, itd...?

PS. Aleks a jak z tymi fotami z parady nagich rowerzystow?
    Ostatnio edytowane przez aleph ; 17-06-2008 o 17:53 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów