Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 78 z 78

Wątek: [Aleph] Poczatki focenia - Prosze o porady

aleph
    Guest

Domyślnie

Hej. Takie 3 fotki ze szuflady wyjalem. Obrobilem i pokazuje. Prosze o ocene jakies takie wieksze grono uzytkownikow, bo normalnie jakos sami z Ewcia zostalismy

Wiesniak przed hatka.

Induska piekna dziewczyna spokrewniona z panem z powyzszego zdjecia

A tu taka mlodziez indyjska plci zenskiej

Pozdrawiam i prosze o komenty.

Domyślnie

ostatnie 3 foty dla mnie rewelacja! naprawde bez slodzenia.... zastanawiam sie ktory najfajniejszy i ciezko zdecydowac, kompozycja chyba w 2 (+ to złe spojrzenie znad grzebienia lol!)
    EOS 400d/BG-E3/kit/Canon 10-22 3.5-4.5/ Sigma 18-50 2.8 EX DG/Canon 70-200 F4 L/ Sigma 24-135 2.8-4.5/velbon sherpa 600r
    www.djmal.pl

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MalFunkTion Zobacz posta
    (...) to złe spojrzenie znad grzebienia lol!)
    Złe? Coś Ty! Moim zdaniem ona jest zaciekawiona tym, że jakich miły Pan ją fotografuje.. Może się przez chwilę poczuła jak księżniczka? Bardzo ładne zdjęcie!
    Pierwsze także ciekawe, chociaż wolałabym z nieco niższej perspektywy i trochę więcej ostrości na twarz. Bardzo wymowny kontrast tradycji, reprezentowanej przez siedzącego człowieka i globalizacji, reprezentowanej przez plastikowy samochodzik..
    Trzecie interesujące, ale dla mnie za wąsko - czuję się... atakowana
    Całość - bardzo dobra Aleph!

Bywalec
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Hmm, chyba nie pozostaje mi nic innego, jak przyłączyć się do zdania Ewy
    Pierwsze, trochę głupio wygląda, jak na Ciebie patrzy "pod górkę".
    Drugie dałbym troszkę w prawo, ale poza tym całkiem cacy.
    Ostatnie jakoś tak nie za bardzo, pomijając już wrażenie ataku, ta jasna plama na nosie i policzku przeszkadza.

aleph
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    Złe? Coś Ty! Moim zdaniem ona jest zaciekawiona tym, że jakich miły Pan ją fotografuje.. Może się przez chwilę poczuła jak księżniczka? Bardzo ładne zdjęcie!
    Ewa to zle spojrzenie co kolega Malfunktion wylapal to nie dziewczynki, tylke jej tatusia co wlasnie znad grzebienia lypie okiem. Wszak w tradycji wedyjskiej troszke nie za bardzo jak mezczyzna celuje aparatem w kobiete, w tym przypadku corke. W indiach jeszcze przejdzie, ale w krajach arabskich moze byc ciezko.

Dzieki wszystkim za komentarz. Ah te Indie. Mam nadzieje, ze nastepnym razem z nowym warsztacikiem wiecej takich perelek sie przywiezie.

NAMASTE.

Domyślnie

salaam!
    EOS 400d/BG-E3/kit/Canon 10-22 3.5-4.5/ Sigma 18-50 2.8 EX DG/Canon 70-200 F4 L/ Sigma 24-135 2.8-4.5/velbon sherpa 600r
    www.djmal.pl

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Mikołów

Domyślnie

wiesniak przed chatka jakby troche nie ostry, u dziewczynki cienie na twarzy draznia mozna by sprobowac lampa doswietlic , pierwsza seria zdjec od 1 do 7 dla mnie zdecydowanie the best
    Duzo checi, troche sprzetu i ciagle malo wiedzy

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aleph Zobacz posta
    Ewa to zle spojrzenie co kolega Malfunktion wylapal to nie dziewczynki, tylke jej tatusia co wlasnie znad grzebienia lypie okiem.
    Hmm.. wstyd przyznać - nie zauważyłam tych oczu! Na swoje usprawiedliwienie mam tylko zauroczenie Dziewczynką..

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów