Ja się generlanie podpisuję pod MacGyver'em
Baaaaardzo mi się podobają twoje zdjęcia. Jestem ciekawa kiedy kolorystyką dojdę do tego co cyfra oferuje...ehh.....przede mną testowanie klisz różnorakich...Pozdrawiam![]()
Ja się generlanie podpisuję pod MacGyver'em
Baaaaardzo mi się podobają twoje zdjęcia. Jestem ciekawa kiedy kolorystyką dojdę do tego co cyfra oferuje...ehh.....przede mną testowanie klisz różnorakich...Pozdrawiam![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Hej Paenka, dzieki. Ja sie tak do konca nie wyznaje, ale te kolorki to zasluga chyba obrobki bardziej cyfrowej. Pare suwaczkow i efekt zadziwiajacy potrafi byc. A czemu Ty akurat na analog sie decydujesz? Swoja droga to wielki szacunek. Z tego co widzialem kilka razy i co kiedys sie bawilem, i tez co mi doswiadczenie mowi z planow fimowych, to nic kliszy nie przebije. Dobra ciemnia i tak mozna zaczarowac, ze glowa mala. Sztuka jest to znacznie bardziej wymagajaca, ale przynoszaca znacznie ciekawsze i bardziej zywe efekty.
Pozdrawiam.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Oczywiscie, ze nie sa wybitne. Sam ogladajac kilka zdjec z Indii stwierdzilbym wrecz ze sa sredniawe, no bo ze nijakie to nie. Widzialem jednak majstersztyki tu na forum i to jest kierunek w ktorym podazam.RICARDO: Te fotki tez są bardzo fajne, zazdroszczę Ci podróży do Indii, ale nie są jakieś wybitne. Jak ktoś napisał - z Indii bardzo łatwo jest przywieść dobry materiał.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez aleph ; 18-04-2008 o 14:20 Powód: Automerged Doublepost