1. C, T
2. T, C
3. T, C
4. T, C
5. C, T
6. T, C
7. T, C
8. C, T
1. C, T
2. T, C
3. T, C
4. T, C
5. C, T
6. T, C
7. T, C
8. C, T
Ostatnio edytowane przez Picia ; 15-04-2008 o 22:34
1. c, t
2. t, c
3. c, t
4. t, c
5. c, t
6. t, c
7. t, c
8. t, c
No to według mnie jest tak:
1 - T,C
2 - T,C
3 - C,T
4 - T,C
5 - T,C
6 - T,C
7 - T,C
8 - T,C
1 C T
2 T C
3 C T
4 T C
5 C T
6 T C
7 T C
8 T C
posunąłem sie o krok dalej bo pogrubieniem zaznaczyłem zdj które mi sie bardziej podoba
hmm ciekawe ile trafiłem![]()
Eos system
a wiec i ja sie pobawię:
1 TC
2 TC
3 CT
4 TC
5 TC
6 TC
7 CT
8 CT
Ciekaw jestem ile trafiłem![]()
pozdro
"kto nie był buntownikiem za młodu, ten umrze świnią na starość..."
A tak z ciekawości. Powiedz Cichy, czy ktoś już trafił? Oczywiście nie pytam kto i na której stronie, tylko czy trafił? Eee, pewnie i tak dziś nie odpowiesz...
Dołączam się do tego ekscytującego totka:
1- T,C
2- C,T
3- T,C
4- T,C
5- C,T
6- T,C
7- T,C
8- T,C
Jestem przy tym posiadaczem L-ki, choć starej jak świat i nieco steranej życiem. To czego mi w niej brakuje to kontrast przy pełnym otworze i tylko tym mogłem się sugerować przy wyborze zdjęć. Wszystkie były robione w słonecznych warunkach, których stara, przedcyfrowa konstrukcja Canona nie lubi (powłoki). Przy okazji pytanie- czy osłony p-słoneczne były założone w obydwu szkłach? Co do Tamrona, to spełnia on całkowicie życzenia co do jednej z najważniejszych wg. mnie cech L-ki tj. rozmycia tła. Gratulacje dla Tamrona! Jeżeli jescze okazałoby się że trafiłem z odpowiedziami, tj. Tami jest bardziej kontrastowy przy f/2,8 to Canon może zacząć się bać...
a nagrodą będzie zniżka na zakup Tamronahehe, albo filtr UV/polar przy zakupie gratis
...w sumie to bym się nie obraził![]()
5d mkII | 35L | C50mm 1.4 | C85mm 1.8 | 135L | Skyport | 2x580exII
Przejrzałem pracowicie wszystkie poprzednie posty i stwierdzam że nikt nie głosował tak jak ja. Ha! Zawsze byłem oryginalny:smile: Co lepsza, tego nie jestem już pewien, zdaje się że nie ma jeszcze dwóch takich samych odpowiedzi. Ha! Wszyscy są oryginalni! Ale zabawa!
512 osób może być oryginalnychNie powiem, czy już padła główna wygrana. I nie będzie to żadna zniżka czy gratis.
O obiektywach wiem prawie wszystko