mam 2szt 16gb i kilka 4gb i nieuważam zeby to było duzo na jakis wyjazd np majowy![]()
z drugiej strony: mniej kart mniejsze prawdopodobieństwo natrafienia na tę felerną..
ale jak już trafisz-> jesteś w dupie
W tym tyg kupie 2x12GB, ale kto mi je każe zapełniac na slubie do końca..?? Owszem mniej istotne imprezy jak najbardziej. z trzeciej stronyżadko zdaża mi się jednak przynosić z jakiegoś koncertu czy imprezy sprtowej więcej niz 100-150 fotek, a i tak to zgrywam od razu na dysk...
Ostatnio edytowane przez marekb ; 15-04-2008 o 08:37
jawozdz dzieki za cynk, pognałem aż do Arkadii i w końcu problem zgrywania zdjęć na tygodniowych wakacjach będzie teraz z głowy, a i jak trafi się jakiś ślubik to nie trzeba targać laptopa. Z 5d śmiga po wgraniu firmware 1.1.1 widzi 11,4 GB wyświetla 750 Rawów.
PS. poprzednie sandiski kupowałem w sklepie Kodaka na Nowym Świecie, osobiście albo przez allegro i miałem pewność że są oryginalne, uznaję że te z Fotojokera również są oryginalne. Ktoś gdzieś tu na forum pisał że napis Extreme powinien być złoty u mnie 4GB mają srebrny a 12GB złoty, reszta detali zgadza się z opisami oryginałów.
Promocja w niektorych lokalizacjach jest niestety tylko na papierze. Pytalem w 2 sklepach FJ i nie maja - nie dostali.
Albo w ogole nie bedzie albo jeszcze nie dojechaly?
40D|BG-E2N|70-200/2.8 IS L|24-105/4L IS|17-55/2.8 IS |85/1.8|50/1.4|430EX|580EX II|Sherpa 600R
Ciesze sie ze ktos skorzystal - bo wiekszosc narzekala ze za duzaZ tego co sie orientuje wszystko wskazuje na to ze w FJ sa orygianly. Kody na CF, pudelka, "kondomik", itd... Mysle ze to zbyt duza firma zeby powolic sobie na taki wkret. No i zakup bezpieczny bo sklep nie zniknie za miesiac
- jest tez nalepka - dystrybucja HAMA Polska
A dopiero co kupiłem za chyba 400zł 4gb..i to wydawał mi się kosmos...
Canon. skromnie: http://www.gregfoto.pl/gallery
Myślę, że nie ma co się napinać. Jak ktoś musi JUŻ to niech kupuje, ale jak w sumie niepotrzebna tak na już, to warto poczekać.
Pamięć cały czas tanieje.
Ja pierwszą kartę, 2GB 50x Kingstona kupiłem za 248 zł - a pół roku temu 2GB 133x też Kingstona za 119 zł...
Pewnie ten Sandisk za 3-4 miesiące będzie kosztował tyle co teraz w promocji. Akurat na wakacje i urlopy.