Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: skradziona 350d

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    warszawa

Thumbs down skradziona 350d

kolega zasną w autobusie (wa-wa) i wyjeli mu z torby nowiutkiego ( 3 dni) canona 350d (sn:0430338525) z podpietym (porzyczonym) 50/1.8

Domyślnie

Nic tylko współczuć. No i nie spać w autobusach.
    Cosik czarnego + [EF20 f/2,8] + EF28 f/2,8+ EF50 f/1,8+ EF100 f2,0

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

wspolczuje.. ale chyba bardziej glupoty kolegi :-|

Dopiero zaczyna Awatar Falco
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    wspolczuje.. ale chyba bardziej glupoty kolegi :-|
    i to jest przykre, że złodziejstwo jest czymś tak naturalnym, że śmieje się z poszkodowanych, zamiast powiesić za j..a tych p...ch złodzieji !!!! - ewentualnie skrócić o jedną rączkę (dawnej wypróbowany i bardzo skuteczny sposób).
    Canon EOS

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Falco
    i to jest przykre, że złodziejstwo jest czymś tak naturalnym, że śmieje się z poszkodowanych, zamiast powiesić za j..a tych p...ch złodzieji !!!! - ewentualnie skrócić o jedną rączkę (dawnej wypróbowany i bardzo skuteczny sposób).
    dokladnie. nie uznawajmy naszych polskich zboczen za norme...
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

po pierwsze primo to okazja czyni złodzieja, a poo drugie primo to zyjemy w kraju gdzie mamy prawie 20% bezrobocia a wszyscy jesc musza... lepszy lub gorszy zalezy co sie 'trafi'... ja oczywiscie wspolczuje ze goscia okradli bo nawet kradziez ulubionego portfela z 10zł jest przykra ale obcinajac komuś rączke trzeba się zastanowić czy to ta rączka kradła czy może głowa a jak już wiemy co to trzeba pomyśleć jak zrobić żeby każdy mogł coś zarobić legalnie i żyć conajmniej na jakimś poziomie... obcinanie rączki to jak branie leku przeciw bólowego a nie zwalczanie przyczyny... a poza tym poźniej gościu pójdzie na rente inwalidzką i my wszyscy bedziemy mu placili kase.... przyczyny trzeba leczyc a nie skutki!

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

i to jest przykre, że złodziejstwo jest czymś tak naturalnym, że śmieje się z poszkodowanych, zamiast powiesić za j..a tych p...ch złodzieji !!!!
    wiesz, ja przestepcow ganial nie bede, od tego jest policja - a wieksze zdziwienie wywoluje u mnie nie kradziez aparatu, bo i mnie to kiedys spotkalo, a to ze chlop se zasnal w autobusie ze sprzetem w torbie na kolanach...

wspolczuc mozna o tyle, ze nikt nie zareagowal z pasazerow.. o ile tacy tam byli.. bo lekkomyslnosci i glupoty napewno wspolczul nie bede..

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    wspolczuc mozna o tyle, ze nikt nie zareagowal z pasazerow.. o ile tacy tam byli.. bo lekkomyslnosci i glupoty napewno wspolczul nie bede..
    o tototototototo ... znieczulica w naszym pięknym kraju jest przeogromna :-(

W południowej Kalabrii (obszar zwany Magna Graecia) ludzie zostawiali na plażach wszystko i szli na lunch, a później spać (sjesta). gdy kiedyś doznałem lekkiego udaru słonecznego i zapomniałem zamknąc samochodu : kluczyki w stacyjce, Canon na przednim siedzeniu, portfel i paszporty na widocznym miejscu - jakaś kobieta wyniosła stołek, usiadła w cieniu i patrzyła czy ktoś nie kręci się obok samochodu. jedyne co zrobiła, to zamknęła drzwi.
    Cchiałem jej później płacić za to - spojżała na mnie jak na Marsjanina.
    Pozdrawiam
    Marek

wróbel
    Guest

Domyślnie

Twardy sen miał chłopina. Szczere współczucia!!!

Dopiero zaczyna Awatar Jax
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Może i lepiej że spał, przynajmiej mu twarzy nie obili. Współczuje straty.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów