Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: skradziona 350d

Mieszany widok

Dopiero zaczyna Awatar Falco
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    wspolczuje.. ale chyba bardziej glupoty kolegi :-|
    i to jest przykre, że złodziejstwo jest czymś tak naturalnym, że śmieje się z poszkodowanych, zamiast powiesić za j..a tych p...ch złodzieji !!!! - ewentualnie skrócić o jedną rączkę (dawnej wypróbowany i bardzo skuteczny sposób).
    Canon EOS

gajowy Awatar akustyk
    Miasto
    holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Falco
    i to jest przykre, że złodziejstwo jest czymś tak naturalnym, że śmieje się z poszkodowanych, zamiast powiesić za j..a tych p...ch złodzieji !!!! - ewentualnie skrócić o jedną rączkę (dawnej wypróbowany i bardzo skuteczny sposób).
    dokladnie. nie uznawajmy naszych polskich zboczen za norme...
    www albo tez flickr

Pełne uzależnienie Awatar Jac
    Miasto
    W-wa/Bielany

Domyślnie

po pierwsze primo to okazja czyni złodzieja, a poo drugie primo to zyjemy w kraju gdzie mamy prawie 20% bezrobocia a wszyscy jesc musza... lepszy lub gorszy zalezy co sie 'trafi'... ja oczywiscie wspolczuje ze goscia okradli bo nawet kradziez ulubionego portfela z 10zł jest przykra ale obcinajac komuś rączke trzeba się zastanowić czy to ta rączka kradła czy może głowa a jak już wiemy co to trzeba pomyśleć jak zrobić żeby każdy mogł coś zarobić legalnie i żyć conajmniej na jakimś poziomie... obcinanie rączki to jak branie leku przeciw bólowego a nie zwalczanie przyczyny... a poza tym poźniej gościu pójdzie na rente inwalidzką i my wszyscy bedziemy mu placili kase.... przyczyny trzeba leczyc a nie skutki!

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

i to jest przykre, że złodziejstwo jest czymś tak naturalnym, że śmieje się z poszkodowanych, zamiast powiesić za j..a tych p...ch złodzieji !!!!
    wiesz, ja przestepcow ganial nie bede, od tego jest policja - a wieksze zdziwienie wywoluje u mnie nie kradziez aparatu, bo i mnie to kiedys spotkalo, a to ze chlop se zasnal w autobusie ze sprzetem w torbie na kolanach...

wspolczuc mozna o tyle, ze nikt nie zareagowal z pasazerow.. o ile tacy tam byli.. bo lekkomyslnosci i glupoty napewno wspolczul nie bede..

Uzależniony
    Miasto
    Radom

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czacha
    wspolczuc mozna o tyle, ze nikt nie zareagowal z pasazerow.. o ile tacy tam byli.. bo lekkomyslnosci i glupoty napewno wspolczul nie bede..
    o tototototototo ... znieczulica w naszym pięknym kraju jest przeogromna :-(

W południowej Kalabrii (obszar zwany Magna Graecia) ludzie zostawiali na plażach wszystko i szli na lunch, a później spać (sjesta). gdy kiedyś doznałem lekkiego udaru słonecznego i zapomniałem zamknąc samochodu : kluczyki w stacyjce, Canon na przednim siedzeniu, portfel i paszporty na widocznym miejscu - jakaś kobieta wyniosła stołek, usiadła w cieniu i patrzyła czy ktoś nie kręci się obok samochodu. jedyne co zrobiła, to zamknęła drzwi.
    Cchiałem jej później płacić za to - spojżała na mnie jak na Marsjanina.
    Pozdrawiam
    Marek

Pełne uzależnienie Awatar snow
    Miasto
    Świdnik/Lublin

Domyślnie

Jakby panowało prawo że jak coś sie zabierze to ręke obcinają to by nie było kradzieży (swoją drogą bardzo mądre prawo, inne przestępki też by mogli karać w podobny sposób). A każdy się boi zareagować bo sam może oberwać bo wie że nikt mu nie pomoże. A tak to nawet jak jegomościa złapią to pójdzie do więzienia gdzie przez rok będzie miał wikt i opieke, potem wyjdzie i znowu to samo - takie błędne koło Nie ma żadnego strachu przed tym że się popełni przestępstwo bo i tak "kara" którą otrzymuje sprawca jest szczerze mówiąc żadna. Tylko oczywiście nikt się tym nie przejmuje i nie zamierza zająć. :-?
    40d + m42 58-500 + EF 18-75

"osiagnales szczyt w lizaniu viteaza" - by dan7770

Początki nałogu Awatar krecio
    Miasto
    Piastów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez snow
    Jakby panowało prawo że jak coś sie zabierze to ręke obcinają to by nie było kradzieży (swoją drogą bardzo mądre prawo, inne przestępki też by mogli karać w podobny sposób)
    Ja bym jeszcze cial po j...ch zamiast za nie wieszac. Zeby sie takie plugastwo nie rozmnazalo
    pozdr.
    krecio

5D + 5D Mk III

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MarekC
    W południowej Kalabrii (obszar zwany Magna Graecia) ludzie zostawiali na plażach wszystko i szli na lunch, a później spać (sjesta). gdy kiedyś doznałem lekkiego udaru słonecznego i zapomniałem zamknąc samochodu : kluczyki w stacyjce, Canon na przednim siedzeniu, portfel i paszporty na widocznym miejscu - jakaś kobieta wyniosła stołek, usiadła w cieniu i patrzyła czy ktoś nie kręci się obok samochodu. jedyne co zrobiła, to zamknęła drzwi.
    Cchiałem jej później płacić za to - spojżała na mnie jak na Marsjanina.
    Oj tak, Włosi (południowi) są ogólnie super - też miałem przyjemność doświadczyć ich pomocy w trudnej sytuacji.

Uprawnienia umieszczania postów