Pierwsza seria zdjęć najbardziej przypadła mi do gustu2,4 i 5 - rewelacja! Drugie zdjęcie ma w sobie coś magicznego, bajkowego...Tylko róży żal uciętych płatków
I może nie dawałabym jej tak na środek.
W drugiej serii przeszkadza mi kadrowanie. Wszystko na pół lub w centrum. I o ile w 3 to pasuje, to np. 1 można by było dać trochę więcej nieba lub wody...
Ta ławka była przeniesiona specjalnie na środek rozumiem? Hm. Nie bardzo wiem dlaczego...Bo jeśli na fotce chciałeś oddać głębię oddalających się lamp, to mi ta ławka wszystko zasłoniła. Ale może to ja nie kapuję.
2 wydaje mi się poruszona. 3 - ładna. Taka pocztówkowa
Zdjęcia drzewa super. Zwłaszcza 1.
Przy kowalu bezskrzydłym ostrość faktycznie trochę poszła na tułów, zamiast na głowę. Rozumiem jednak, że takiemu robalowi nie można wytłumaczyć, żeby się uśmiechnął do zdjęcia:-D
Spośród panoram (z resztą bardzo fajnych) wg mnie najlepiej wyszły "sarny na spokojnie". Głowiena trochę mało ostra a krzywaczki mogłyby mieć więcej wolnej przestrzeni przed sobą, bo chyba nie mają gdzie lecieć
![]()
O podpisie i HDR już nic nie wspomnęOgólnie gratuluję cierpliwości do zwierząt. Ja jej nie posiadam
POZDRAWIAM!