Sarna niezła, podoba mi się
ten zachód nad morzem szkoda że tak centralnie. Fajny kadr z psem ale obróbka mi nie pasuje
Sarna niezła, podoba mi się
ten zachód nad morzem szkoda że tak centralnie. Fajny kadr z psem ale obróbka mi nie pasuje
Nie istnieją reguły opisujące dobrą fotografię, są tylko dobre fotografie. Ansel Adams
drugie mi się podoba...pierwsze nawet tez...ale ta szwabacha w lewym dolnym rogu mnie dobija)) chciałeś żeby to zdjęcie było takie niemiecko-ponure?
)) bez podpisu tez by było
![]()
galeria: http://adso.digart.pl/digarty/
specjalnie dla Adso bez szwabachy
ponure miało być a ten podpis.... no cóż... już go nie ma
ale cieszę się że się "nawet" spodobało![]()
ładne to ostatnie
I zgadzam się z Adso - w tym poziomym to niby szczegół, a wygląda jak okolice poniemieckiego cmentarza :-D
Na pulpicie też miałbyś taki gustowny podpis?![]()
powiało wiosną
z racji ładnej pogody i trochę wolnego czasu postanowiłem złapać trochę tej wiosny manualem...
1.kowal bezskrzydły, a nawet dwa w miłosnym uścisku
troszkę ucieka mi z GO ale ciężko przy manualu złapać ruchliwego zwierza...
2.trochę pszczelej abstrakcji...
3.zawilec gajowy
4.zawilec raz jeszcze
tym razem z profilu :-D
czekam na opinie![]()
nie podoba mi się taki chamskim HDR
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
coś Ty się uwziął na te HDR'y..?
#5 i #6 - niestety nie lubię takowych; nie mają dla mnie klimatu..
co do wczesniejszych.. cóż się można wypowiedzieć.. #1 wiadomo, za mała GO, nie widać całej akcji, no ale zwierz byl w ruchu, #2 znowu za mała GO i teraz nie wiem czy taki był zamysł, czy jakieś ograniczenia sprzętowe, bo jesli pokazujesz jakiś wzór, lub fakturę, lepiej pokazać jest tego więcej niż mniej.. Oczywiście ostrość może ginąć gdzies daleko dla podkreślenia "rozmiarów" obiektu, ale tutaj wyszło to trochę nijak![]()
Pozdrawiam
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
no Paenka konstruktywny ten twój komentarz że ho ho
jeszcze się taki nie urodził co by każdemu dogodził
Nie wiedziałem że HDR może być chamski?!
ale lepiej chamski niż nijaki
a tak poza nawiasem eksperymentuje i różne są tego efekty, dlatego zdjęcia wrzuciłem na forum by usłyszeć jakąś sugestje
Co do GO... jest taka jaką chciałem osiągnąć-minimalna
Zabieg zamierzony choć widzę że wzbudza raczej niechęć niż zainteresowanie![]()