Hmmm wyciagneliscie wnioski bez znania prawdy....Ja nie ustawilem tego suwaczka jak to nazywacie dlatego ze to bylo moje widzi misie. Pierwsza rzecza jaka zrobilem to bylo zdjecie w RAW i ustawienie tego tez suwaczka wlasnie przez program canonowski pod siebie, wiec przestancie sie czepiac jednego temau ktory brzmi PICTURE STYLE, bo to tak zostanie i koniec, wtedy ustawiajac to robilem rozne mozliwoscie ustawien i taka tez wybralem pod siebie. Czy ja musze pisac rozprawke co zrobilem z minuty na minute od kupna tego aparatu
No ale mniejsza o wiekszosc. Choc sformuowanie ze jestem niezadowolony z 40D to juz jest godne oklaskow
i to tez ocena, no ale w koncu ludzi powinno sie oceniac, a przez pisane slowa wybiorcze jest to najlatwiej i najszybciej.
Przepraszam za dygresje .... jeszcze jedno zdanie tylko - ja po to tu zaczalem ten temat zeby sie WAS o wiele rzeczy poradzic, i tyle a wy zamiast normalnie w swiecie pomoc to zaczynacie zbedne dyskusje - ta strona to zaden wyscig szczurow a ja w zadnym zdnaiu ie powiedzialem ze jest ekspertem, lubei fotografowac i sprawia mi to sporo frajdy i lubie sie tez doskonalic i wbrew temu co tu chcecie wmowic ja czytam wszystkie Wasze posty i nie tlyko te tutaj ale na calym forum, wiec nie musicie ich mi przeklejac, radze sobie z literkami. Pomimo bezsensownych wnioskow do ktorych niektorzy doszli i tak WAS bardzo cenie - co do cwiczenia i uczenia sie tego aparatu to dopiero zaczynam i na pewno nie zaprzestane.
A i mala UWAGA sam mam HONDE i to wlasnie na niskich biegach to sa potwory nie do pokonania - honda sie kreci do 9 tys. i na 3 biegu ma 120 km/h przy 5 tys.
Pozdrawiam
Tomek