Pokaż wyniki od 71 do 80 z 138

Wątek: 40D i kolory

Widok wątkowy

Początki nałogu Awatar sylwester Samluk
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Drogi Tomku, ten wątek jest nudny jak flaki z olejem, kurcze w sumie kupiłeś 40D a to aparat dla ludzi bardziej zaawansowanych za tem bierz książkę i czytaj i czytaj. Ja gdy miałem Olympusa Sp-510 UZ także byłem zadowolony i także uczyłem się robić fotki za Manualu i było nieżle. Teraz mam 400D i to zupełnie inne bajka, staraj się nie wpędzać w jakieś gatki, bo to już wszystkich chyba męczy. Robi się pieknie bierz aparat i strzelaj fotki i przestań mi tu opowiadać, że 40D jest gorszy od kompakta czyli tzw. idiot kamery. Weż się w garść!

Ty kupiłeś bardzo dobry sprzęt i wymaga dogłębnego poznania. Prosze bądź szczęśliwy i pokaż ładne zdjęcia a nie jakieś krzaczory w parku w jakiś szary dzień. Choć uważam, że taka pogoda może przynieść również ciekawe zdjęcia ale nie koniecznie nieba no nie?

Sorry może za ostre słowa ale proszę głowa do góry i rób fotki a kompakt schowaj do półeczki

Sylwek
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Piesek jest niezły i o to chodzi!!! Tomku
    Ostatnio edytowane przez sylwester Samluk ; 16-04-2008 o 00:24 Powód: Automerged Doublepost
    |5D Mark I| |50D+BG-E2N| |400D+BG-E3| |Sigma 10-20mm f/4-5,6 EX DC HSM| |Canon EF 28mm f/1.8| |Canon EF 85mm f/1.8|
    |Canon EF 70-200mm f/4 L USM| |Canon Speedlite 430 EX II|Knight TR-332 E-TTL Trigger

Uprawnienia umieszczania postów