Gdyby to bylo forum zwolennikow p. MIODKA to moze bym sie przejal.
Gdyby to bylo forum zwolennikow p. MIODKA to moze bym sie przejal.
CANON 40D + EF 24-105L
Oj, widze ze kolega cos nie uzywa okularow - ja mam co prawda tylko -2 ale bez okularow to ja nic nie widze a sciaganie okularow do kazdego zdjecia i zakladanie ich ponownierobie zdjecia patrzac przez okulary i do tego z ustawiona korekcja dioptrii w aparacie tylko to po prostu niewygodne jest ale spokojnie, juz sie przyzwyczailem.
CANON 40D + EF 24-105L
Ja mam -2 na każde oko. Wypróbowałem wszystkie najlepsze szkła i
serdecznie polecam Wam najnowszej generacji - szkła OPTIX Ciba - oddychają i spokojnie można nosić 3 miesiące (nie 1 miesiąc jak piszą)!! - para 50 zł
Ważny jest dobry płyn - polecam IWear Premium to to samo co SoloCare Ciba - rewelacja!!! Oba można kupić w sklepie VisionExpress
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Wybacz ale to jest bzdura. Oddanie barw jest najbardziej prawdziwe z prawdziwych!!
Mój Canon 350D jeszcze nigdy mnie nie zawiódł, zachwyca za każdym razem.
Ostatnio edytowane przez Fakungio ; 16-04-2008 o 22:55 Powód: Automerged Doublepost
Canon 50D + EF 24-105 f/4 L+ Sigma 50mm 1.4 EX DG
FAKUNGIO - ja niestety soczewek nie moge nosic bo jestem od dziecka alergiekiem cholernym i po prostu oczy nie daja mi rady pomijac okres od maja do konca lipca kiedy oczy odmawiaja mi juz calkowicie posluszenstwa - ale to temat z innej beczki - jak pisalem powyzej juz sie przyzwyczailem ze non stop mam upaprane okulary
Co to automatu - zalaczam ponizej jego piekna prace - wg niego moja skora jest rozowa,tiaaa.
Pozdrawiam
T.
CANON 40D + EF 24-105L
z ułożenia cieni wygląda że słońce było już tuż nad horyzontem to i światło było różowe więc się nie dziw że taki jest kolor.. jak pisali inni - nie rób na programach tematycznych tylko na Av czy Tv albo M, i zacznij robić w raw a zobaczysz różnicę
5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|
Masz bardzo jasną karnację więc co się dziwisz..
Proponuję kilkanaście sesji w solarium a wtedy kolorystyka twarzy zmieni się...niekoniecznie na lepsze
A tak poważnie to moja skóra teraz też tak wygląda i nie jest to wina sensora w tak dobrym aparacie jak Twój. Jeszcze można stwierdzić że obiektyw tak zniekształca obraz że z super ciała zrobiło się Twoje wątłe![]()
Ostatnio edytowane przez Fakungio ; 17-04-2008 o 01:24
Canon 50D + EF 24-105 f/4 L+ Sigma 50mm 1.4 EX DG