Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Allegro - martino000

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    nowart ----> Jak już tak bardzo chcesz konkretny przykład to proszę. Od razu mówię że nic do niego nie mam. Może cenę ustalać jaką chce. Ale fakt pozostaje faktem. 5D mu drożeje przy malejącym $.
    http://canon-board.info/showthread.php?t=31289
    Ok ale to link do kolegi ErnestDSLR a tu piszemy o martin0000. Zwróciłem uwagę na Twoje uogólnienie dotyczące pazerności TIP-ów.
    Choć ukryć się nie da, że u pierwszego z w.w. ceny w ciągu miesiąca poszły OSTRO w górę (co wydaje się bardzo dziwne przy najniższym obecnie kursie $) i raczej nie są one już zbyt atrakcyjne skoro za 200-300zł różnicy nie mamy gwarancji, czekamy na sprzęt 2 tyg itd itp...
    oceniam to obiektywnie - nie jako sprzedawca - świadom wad i zalet takowego sprzętu. Mimo to pozwólcie, że zakończę swoje wypowiedzi w tym temacie.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez domero Zobacz posta
    Może dlatego, że wcześniejsza cena jest bez kosztów a aktualna z. Tak mi się przynajmniej wydaje.

deka
    "Opłaty wyglądają nastepująco: cena sprzętu + przesyłka z U.S.A."
    Czyli jeśli doliczysz do tego koszty przesyłki z USA sprawa wydaje się już kompletnie nieopłacalna moim zdaniem...
    pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 24-04-2008 o 23:23 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów