Pokaż wyniki od 21 do 30 z 41

Wątek: Allegro - martino000

Widok wątkowy

Uzależniony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    A co do wysypu to jakoś dziwne, że dolar coraz niżej a 5D coraz droższy.
    Rozumiem, że masz jakąś statystykę pokazującą coraz droższe 5D tak? Serio pytam bo ja czegoś takiego nie zauważyłem a troszkę się w temacie orientuję...

Cytat Zamieszczone przez Shadow Zobacz posta
    Pazerność TIP-ów nie zna granic
    Co za bydlak ! Kupuje taniej i drożej sprzedaje ! Toż to skandal

Mam dla Ciebie naprawdę świetną propozycję. Zostań TIP-em
    Będziesz sprowadzał zza oceanu korpusy 5d za ~2100$, co po przemnożeniu przez kurs dolara ~2.2zł da Ci ~4600zł. Do tego doliczysz koszty transportu, które w przypadku ubezpieczonych paczek są olbrzymie. I potem możesz łoić biednych Polaków sprzedając im za ~4900zł bo drożej nikt Ci nie kupi... o ile wogóle kupi biorąc pod uwagę, że dziś po cashbacku masz z 2 letnią gw. z dystrybucji PL za ~4950zł.
    aaa bym zapomniał... i weź pod uwagę, że czasem paczka może wpaść w ręce celnika, który naliczy Ci akcyzę i vat
    Super biznes co?
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez lukep Zobacz posta
    Canon 5D w USA kosztuje aktualnie 1850$, to po pierwsze, przy wiekszych zamowieniach mozna nawet uzyskac cene ponizej 1800$.

Doświadczenie nauczyło mnie sprawdzać ceny na renomowanych stronach jak BHphotovideo, adorama itd. Wszędzie tam ceny oscylują w granicach 2200$. Kiedy zamawiałem sprzęt z takich okazjonalnych ofert, okazywało się później, że brak baterii, ładowarek, okablowania, lub są wciśnięte zamienniki... niestety nawet za oceanem nie ma nic za darmo a matactwa tam jeszcze więcej niż w Polsce...
    choć nie przeczę, że można znaleźć atrakcyjniejszą cenę, oczywiście. Jednak 350$ różnicy daje spooro do myślenia...
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 23-04-2008 o 17:01 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów