Oj, nie zauważyłem że to Pitek odświeżył moją galerie a przy okazji dopowiedzieli coś jeszcze inni ptasiarze z CB, przepraszam przeczytałem tylko ostatnią stronę. A niżej nr 88c które się nie wyświetlało, coś musiałem zrobić nie tak w ImageShacku, dołożyłem jeszcze historię jak doszło do jego zrobienia (88a, 88b).

88a Nagle pojawił sie bielik

88b Przegonił myszołowa (to coś ciemnego to jego skrzydło) który wchodził jemu w paradę

88c Usiadł tak blisko że nie zmieścił mi sie w kadrze
Zdaję sobie sprawę że zdjęcia nie są dobre, poobcinane skrzydła, kiepskie światło a co za tym duże szumy i chyba za duże emocje które spaliły okazje do zrobienia dobrych zdjęć. czas między zrobieniem pierwszego i ostatniego to 4 sek

89.Kruk

90. Łania z zeszłorocznym cielaczkiem. Jej ciąża jest już tak zaawansowana że wyraźnie widać krągłe kształty, najpóźniej za miesiąc urodzi tegoroczne cielątko a ten cielaczek który za nią stoi stanie się już młodą łańką.

91. Bogatka inaczej

92.. Sójka chcąca robić za zimorodka
Potencjał w przedstawionych na zdjęciach sytuacjach zapewne był ale nie zawsze dobrze wykorzystany. Piszcie co was razi, ja też nie żałowałem sobie w stosunku do Waszych zdjęć;-)