Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 92

Wątek: [majcz] Moja amatorszczyzna.

Uzależniony Awatar Biperek
    Miasto
    Augustów

Domyślnie

Jakoś późno trafiłem do twojej galerii. Zdjęcia przyjemnie się przegląda, błędów nie widziałem, bo i nie szukałem. Jedne lepsze inne nieco słabsze, jak u każdego. Masz też kilka, które mnie urzekły. W twoich zdjęciach widać, że lubisz je robić i się rozwijasz. Zazdroszczę możliwości wygospodarowania czasu na łażenie i czatowanie. Pozdrawiam i życzę samych udanych kadrów. Na pewno będę do ciebie zaglądał.
    Pozdrawiam
    Marek/Biperek

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

Krzysiu? Ja też robiłam w święta zdjęcia ludkom - i wiesz jak sobie próbowałam radzić z wbudowaną lampą? Owinęłam ją grubą warstwą chusteczek i zawiązałam gumką recepturką - dyfuzor jak marzenie!
    A zdjęcie Wnusi faktycznie ma "wyspiańską" nutkę, troszkę tylko mało powietrza przed buzią.
    Śliczna dziewczynka!
    Podoba mi się zdjęcie z oknem, fajny pomysł, wart dopracowania. Daj troszkę więcej szybek po lewej, niech też coś opowiadają..
    A o ptaszkach to pisałam

Coś już napisał Awatar majcz
    Miasto
    zaścianek na Mazurach

Domyślnie

Dziękuję Biperek i Ewa za odkurzenie wątku, na razie tylko się wymądrzam pod zdjęciami kolegów fotografujących ptaki myślę że jeszcze się na mnie nie wkurzyli. Usilnie jedna pracuję i myślę że wkrótce pokarzę coś ciekawego z ptaków.
    Źle się czuję jak sobie nie popstrykam www.stasiaczek.blogspot.com
    ---------------------------------------------
    Canon 7D, Tamron 10-24/3,5-4,5, Canon 50/1,8, Canon 24-105/4 IS, Canon 70-200/2,8, Sigma 120-300/2,8 IS

Miasto
    zaścianek na Mazurach

Domyślnie

Oj, nie zauważyłem że to Pitek odświeżył moją galerie a przy okazji dopowiedzieli coś jeszcze inni ptasiarze z CB, przepraszam przeczytałem tylko ostatnią stronę. A niżej nr 88c które się nie wyświetlało, coś musiałem zrobić nie tak w ImageShacku, dołożyłem jeszcze historię jak doszło do jego zrobienia (88a, 88b).

88a Nagle pojawił sie bielik

88b Przegonił myszołowa (to coś ciemnego to jego skrzydło) który wchodził jemu w paradę

88c Usiadł tak blisko że nie zmieścił mi sie w kadrze
    Zdaję sobie sprawę że zdjęcia nie są dobre, poobcinane skrzydła, kiepskie światło a co za tym duże szumy i chyba za duże emocje które spaliły okazje do zrobienia dobrych zdjęć. czas między zrobieniem pierwszego i ostatniego to 4 sek

89.Kruk

90. Łania z zeszłorocznym cielaczkiem. Jej ciąża jest już tak zaawansowana że wyraźnie widać krągłe kształty, najpóźniej za miesiąc urodzi tegoroczne cielątko a ten cielaczek który za nią stoi stanie się już młodą łańką.

91. Bogatka inaczej

92.. Sójka chcąca robić za zimorodka
    Potencjał w przedstawionych na zdjęciach sytuacjach zapewne był ale nie zawsze dobrze wykorzystany. Piszcie co was razi, ja też nie żałowałem sobie w stosunku do Waszych zdjęć;-)
    Canon 7D, Tamron 10-24/3,5-4,5, Canon 50/1,8, Canon 24-105/4 IS, Canon 70-200/2,8, Sigma 120-300/2,8 IS

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

wow!!! masz czatownię?

Miasto
    zaścianek na Mazurach

Domyślnie

Mam, swojego pomysłu i wiem że przy jej budowie popełniłem dużo błędów i trochę trudno jest mi z niej robić zdjęcia, muszę ją całkowicie przebudować.

Coś już napisał Awatar fotosc
    Miasto
    Elizabeth , New Jersey

Domyślnie

88c jest ladne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez majcz Zobacz posta
    Mam, swojego pomysłu i wiem że przy jej budowie popełniłem dużo błędów i trochę trudno jest mi z niej robić zdjęcia, muszę ją całkowicie przebudować.
    Możesz pokazać zdjęcia tej czatowni? Napisz co zrobiłeś źle, to pomoże mi uniknąć błędów przy budowie mojej czatowni.

Początki nałogu Awatar ewa_olsztyn
    Miasto
    Olsztyn

Domyślnie

No... trochę jeszcze drogi przed Tobą Krzysiu, aczkolwiek orli portrecik - całkiem i owszem Tak sobie myślę, może byśmy się razem wybrali do Zbycha i poduczyli przy nim troszkę?

Początki nałogu Awatar 1507
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ewa_olsztyn Zobacz posta
    No... trochę jeszcze drogi przed Tobą Krzysiu, aczkolwiek orli portrecik - całkiem i owszem Tak sobie myślę, może byśmy się razem wybrali do Zbycha i poduczyli przy nim troszkę?
    myślę że kolega nie musi się uczyć i jest na właściwej drodze tylko przy ostatnich zdjeciach brakło mu warunków, po wcześniejszych fotach widać jaki dobry poziom kolega prezentuje i to od niego można się uczyć, a fotki mimo że jakościowo takie sobie, to pokazał gdyż warto pokazywać w jakich warunkach nieraz się siedzi i jakie okazy się tropi,wiele osób oglądających takie galerie nie wyobraża sobie trudu jaki trzeba włożyć by uzyskać chociaż takie foty i za to min. cenię ostatnie fotki mimo tego że nie są to zdjęcia do NG . Jestem pełem uznania do tych prac.

Strona 8 z 10 PierwszyPierwszy ... 678910 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów