Cytat Zamieszczone przez coob Zobacz posta
Panie Lemon.. Wyraziłeś swoją opinię, ja wyraziłem swoja. Nie naskakuję na ciebie. Staram się dyskutować, lecz odbierasz to wielce osobiście. Chyba zbyt osobiście.
Ale jak mam odbierać post w którym zaczynasz od "Lemon" i piszesz mi że mam chore podejście.
Ja nie oczekuję, że wszyscy będą się ze mną zgadzać ale nienawidzę jak ktoś mi mówi co ma mi się podobać a co nie. Komuna sie skończyła dawno temu.
Zauważ że burzę tą wywołało zdanie iż "większość pozbywa się koloru bo myśli że zdjęcia będą bardziej artystyczne". Powiem więcej większość pozbywa się koloru bo nie może sobie z nim poradzić (np zły WB). I powiedz mi, że tak nie jest. Odsetek ludzi potrafiących uzasadnić usunięcie koloru jest znikomy. Dlatego ostatnio o to pytam i jak dotąd moja teoria tylko się potwierdza.
Mógłbym też zapytać dlaczego taki kadr a nie inny. Dlaczego w pionie a nie w poziomie. Nie sądzisz, że konstruktywne odpowiedzi mogłyby być bardzo wartościowe. Tylko ilu potrafiłoby na nie tak naprawdę odpowiedzieć inaczej niż "bo lubię".
pozdr