no to można się już dopisywać do następnej listy? kto organizuje następną turę?
LISTA
ID:
eMpi
ArminoTauruS
suma = 2
SMYCZ:
eMpi
ArminoTauruS
suma = 2
no to można się już dopisywać do następnej listy? kto organizuje następną turę?
LISTA
ID:
eMpi
ArminoTauruS
suma = 2
SMYCZ:
eMpi
ArminoTauruS
suma = 2
Mogę się tym zająć, ale poczekajcie przynajmniej na oceny tych, którym smycze i id już organizuję. Wtedy zadecydujecie
pozdrawiam
Krzysztof
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
A dla czekających. Etui już mam, koperty zaadresowane, identyfikatory będę miał jutro, najpóźniej w poniedziałek. Czekam jeszcze na smyczki. Potem tylko pakuję i... będę miał Was z głowy ;-) Potem wszystko w rękach WSZECHMOCNEJ POCZTY.
Ostatnio edytowane przez KrzysK ; 08-05-2008 o 15:45 Powód: Automerged Doublepost
Jak nie dotrą to każdemu gratis wyślę podbitą pieczątką stronę z książki nadawczej. A potem zmieniam nick, adres zamieszkania, miejsce pracy, dane osobowe i wyjeżdżam do Ekwadoru. Za dużo Was jest. Nie miałbym już życia w Polsce :-)
EDIT
Na poważnie. To właśnie miałem na myśli. Z pocztą są czasami kłopoty, ale nie aż takie, żeby coś nie dotarło. Czasem tylko zakupione latem przez internet sandały przychodzą w styczniu :-) ...A miało być na poważnie... :-)
Ostatnio edytowane przez KrzysK ; 08-05-2008 o 17:23
=Potem wszystko w rękach WSZECHMOCNEJ POCZTY.Krzychu bardziej się boję że poczta zawali jak Ty. Kurcze z nią mam naprawde wiele i nie zawsze miłych doświadczeń.
![]()
O! Marek69! Zamawiałeś u mnie??? Muszę sprawdzić...
:-)
nie narzekajcie na Pocztę Polską.......
mój rekord....priorytet z Warszawy szedł do mnie tylko 16 dni,
czyli średnio robił 7,5 km na dobę (120km),
a mogło być przecież gorzej (bo zawsze może być) np: tylko 2km/dobę ,
więc nie narzekajciei więcej optymizmu
![]()
Bieda przeczy matematyce; gdy się ją podzieli na więcej ludzi, nie staje się mniejsza. » Gabriel Laub
W takim razie ja również zgłaszam chęć nabycia drogą kupna identyfikatora i smyczy. Razem ze mną lista przedstawia się:
LISTA
ID:
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
suma = 4
SMYCZ:
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4
suma = 6
Ja także zgłaszam chęć kupna identyfikatora i smyczy. Razem ze mną lista przedstawia się następująco:
LISTA
ID:
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x2
suma = 5
SMYCZ:
mina
eMpi
ArminoTauruS
przemencjusz x4