Zle to zrozumiales, to bylo raczej ubolewanie nad stanem mojego wlasnego portfela.
Wszyscy wiedza ze w cala sprawe wlozysz sporo pracy i czasu, wrecz powinienes jeszcze dodatkowo dostac od zainteresowanych na jakims zlocie jakiegos drogiego łyskacza w ramach podziekowania: P
Witam, mam mały problem z formularzem, tzn. Mam go, ale nie moge go odszyfrowac gdyż pojawiają mi sie tylko jakieś dziwne kwadraciki.
!!! Pomocy!!!
Miałem dokładnie to samo, plik ściągnął się *.doc i wyskakiwały jakieś śmieci -zamiast Word'em otworzyłem plik Excel'em. Wcześniej tylko zmieniłem rozszerzenie na *.xls![]()
Bo to jest plik w excelu. Tylko nie wiadomo czemu wrzuta pokazuje go jako .doc. Kurczę, ja używam Open Office i otwiera się bez problemu
Link do Open Office: http://www.ux.pl/openoffice/?page=download
Na rapidshare nie chciałem wrzucać, bo tam się czasami czeka. Tutaj znowu takie problemy. Dajcie namiar na jakiś pożądny serwer to wrzucę i tam. Przepraszam za problemy
No to teraz jak wszystko już dojdzie do skutku to wypadało by zrobić zlocik żeby sie swierzymi identyfikatorami pochwalić ;p
Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CB
Witam
Ja w ogóle nie mogę ściągnąć tego formularza czy czegoś . stronka sie nie odpala.
Ja mógłbym zmontować formularz zamówień przez bazę danych to byłoby wygodne , i od razu bym dorobił panel gdzie Krzysztof będzie wyklikiwał tych co już wpłacili . I będzie wiadomo o co chodzi.
Tylko potrzebny byłby mi hosting jako że mój na dniach wygasa, chyba że zakupię jakiś inny bo tamten za bardzo się nie sprawdził .
Bazę danych mam na razie na jeszcze innym serwerze toto działa.
Nie wiem od czego to zależy, ale przed chwilą ściągnąłem bez problemu formularz. Jeżeli jednak ktoś będzie miał z tym kłopoty proszę do mnie napisać na cbkrzysk@poczta.onet.pl Prześlę formularz na maila.
Krzysztof