Strona 4 z 34 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 340

Wątek: Identyfikatory, smycze i koszulki - NOWA tura by KrzysK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez CFR Zobacz posta
    Czy nie byloby problemem podanie brakujacych informacji docelowego konta?

PZDR
    Żadnym :-)

ING BANK ŚLĄSKI O/RYBNIK
    SWIFT: INGBPLPW
    IBAN: PL 18 1050 1344 1000 0022 0836 6183

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KrzysK Zobacz posta
    Będę szczery. Cenę liczyłem na tę ilość sztuk smyczy i identyfikatorów jakie były w poprzednim wątku zadeklarowane przez forumowiczów.
    Zle to zrozumiales, to bylo raczej ubolewanie nad stanem mojego wlasnego portfela.

Wszyscy wiedza ze w cala sprawe wlozysz sporo pracy i czasu, wrecz powinienes jeszcze dodatkowo dostac od zainteresowanych na jakims zlocie jakiegos drogiego łyskacza w ramach podziekowania: P

Dopiero zaczyna Awatar arturro
    Miasto
    Konstancin-Jeziorna

Domyślnie

Witam, mam mały problem z formularzem, tzn. Mam go, ale nie moge go odszyfrowac gdyż pojawiają mi sie tylko jakieś dziwne kwadraciki.

!!! Pomocy!!!

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Swarzędz

Domyślnie

Miałem dokładnie to samo, plik ściągnął się *.doc i wyskakiwały jakieś śmieci -zamiast Word'em otworzyłem plik Excel'em. Wcześniej tylko zmieniłem rozszerzenie na *.xls

Dopiero zaczyna Awatar arturro
    Miasto
    Konstancin-Jeziorna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Roger_Sway Zobacz posta
    Miałem dokładnie to samo, plik ściągnął się *.doc i wyskakiwały jakieś śmieci -zamiast Word'em otworzyłem plik Excel'em. Wcześniej tylko zmieniłem rozszerzenie na *.xls

Dzieki za tak szybką reakcje, zadziałało.

Domyślnie

Bo to jest plik w excelu. Tylko nie wiadomo czemu wrzuta pokazuje go jako .doc. Kurczę, ja używam Open Office i otwiera się bez problemu
    Link do Open Office: http://www.ux.pl/openoffice/?page=download
    Na rapidshare nie chciałem wrzucać, bo tam się czasami czeka. Tutaj znowu takie problemy. Dajcie namiar na jakiś pożądny serwer to wrzucę i tam. Przepraszam za problemy

Domyślnie

No to teraz jak wszystko już dojdzie do skutku to wypadało by zrobić zlocik żeby sie swierzymi identyfikatorami pochwalić ;p

Początki nałogu Awatar krzychoo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soundman Zobacz posta
    No to teraz jak wszystko już dojdzie do skutku to wypadało by zrobić zlocik żeby sie swierzymi identyfikatorami pochwalić ;p
    hm... moze pochwal sie swoimi zdjeciami w Galerii? Przeciez w zabawie "Fotografia" wlasnie o to chodzi...
    Fotografia dzikiej przyrody GALERIA CB

Początki nałogu
    Miasto
    Grójec

Domyślnie

Witam
    Ja w ogóle nie mogę ściągnąć tego formularza czy czegoś . stronka sie nie odpala.
    Ja mógłbym zmontować formularz zamówień przez bazę danych to byłoby wygodne , i od razu bym dorobił panel gdzie Krzysztof będzie wyklikiwał tych co już wpłacili . I będzie wiadomo o co chodzi.
    Tylko potrzebny byłby mi hosting jako że mój na dniach wygasa, chyba że zakupię jakiś inny bo tamten za bardzo się nie sprawdził .
    Bazę danych mam na razie na jeszcze innym serwerze toto działa.

Domyślnie

Nie wiem od czego to zależy, ale przed chwilą ściągnąłem bez problemu formularz. Jeżeli jednak ktoś będzie miał z tym kłopoty proszę do mnie napisać na cbkrzysk@poczta.onet.pl Prześlę formularz na maila.
    Krzysztof

Strona 4 z 34 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów