Strona 3 z 34 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 340

Wątek: Identyfikatory, smycze i koszulki - NOWA tura by KrzysK

Uzależniony
    Miasto
    Józefów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    cineo...akurat na ten pomysł również wpadłam i ściągnełam ten plikm z 5 razy i nic:/ Ja mam office 2007 i tak jak pisałam, wczoraj 1 wersja form.
    Też mam Office 2007 (PL) i bez problemu otworzyłem, wypełniłem i zapisałem. Więc to pewnie jakiś jednostkowy problem. Masz poinstalowane update'y wszystkie?
    Pozdrawiam, Tomek
    Canon LS-120PC II

Dopiero zaczyna Awatar cineo
    Miasto
    Civitas Kielcensis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paenka Zobacz posta
    chyba juz wiem co zrobic ale nie wiem gdzie to znaleźć w excelu;/ mam znaleźć menu pomo a w nim informacje i włączyć wyłączony plik, bo wg komunikatu na takiej liscie znajduje sie ten plik no i nie moge tego znaleźć w excelu
    Może w ten sposób - otwórz cokolwiek w excel. Nastepnie z zakładki excela rozwiń plik (lewy górny róg) i naciśnij otwórz folder (ctrl+O). W otwartym oknie w prawym dolnym rogu roziń zakładkę "otwórz" do opcji "otwórz i napraw" - otwórz w ten sposób ostatnio zapisany plik. To ścieżka pod excel 2003 (taki mam w pracy). Być może w 2007 jest podobnie?.
    Może się uda?
    Pozdrawiam
    Cokolwiek robisz, staraj się mieć powód. Forrest Gump

Uzależniony Awatar Paenka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cineo Zobacz posta
    Może w ten sposób - otwórz cokolwiek w excel. Nastepnie z zakładki excela rozwiń plik (lewy górny róg) i naciśnij otwórz folder (ctrl+O). W otwartym oknie w prawym dolnym rogu roziń zakładkę "otwórz" do opcji "otwórz i napraw" - otwórz w ten sposób ostatnio zapisany plik. To ścieżka pod excel 2003 (taki mam w pracy). Być może w 2007 jest podobnie?.
    Może się uda?
    Pozdrawiam
    dzięki za instrukcje to już również robiłam

mam wszystkie updaty no nic chyba poczekam az wroce do domu i wskocze na inny komputer
    Tzn. tak teoria mówi o praktykę mnie nie pytajcie;p

TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rzukov Zobacz posta
    moje również wysłane...

Krzysk - jakoś hurtem bedziesz to wysyłał?
    Po oficjalnym zakończeniu tury zacznę robić smycze i identyfikatory. Jak będę miał wszystko, popakuję w bąbelkowe koperty, posegreguję na wybrany rozdzaj przesyłki i postoję sobie z półtorej godzinki na poczcie :-), aby to wszystko nadać. Czyli hurtowo :-)

Początki nałogu Awatar Krasuski
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

albo ja ślepy albo ...
    czy ktoś mi powie ile za smycz i ile za identyfikator ?
    proszę

Domyślnie Ceny

Cytat Zamieszczone przez Krasuski Zobacz posta
    albo ja ślepy albo ...
    czy ktoś mi powie ile za smycz i ile za identyfikator ?
    proszę
    Witaj!

Identyfikator - 16 zł
    Smycz - 18 zł
    list polecony priorytetowy za potwierdzeniem odbioru - Cena 7,70 zł
    list polecony priorytetowy - Cena 5,80 zł
    List zwykły priorytetowy - Cena 3,60 zł

Ceny te są wymienione w formularzu zamówień. Poproszę moda, aby powyższe podkleił pod mój post.

Początki nałogu Awatar Krasuski
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Dzięki wielkie

Ale ja przykry jestem
    przecież wszystko jest opisane w formularzu
    i na pierwszej stronie też
    przepraszam
    Ostatnio edytowane przez Krasuski ; 11-04-2008 o 15:08

Pełne uzależnienie Awatar wojkij
    Miasto
    Meksyk Europy

Domyślnie

Ach ta inflacja

Domyślnie

Bardzo dziękuję za zaufanie osób, które złożyły już zamówienie, ale proponuję wstrzymać się z przelewami do oficjalnego potwierdzenia mojej uczciwości przez gwozdzt. Powinno to nastąpić w przyszłym tygodniu. Dokładnego terminu nie podam. Jesteśmy w trakcie umawiania się.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez wojkij Zobacz posta
    Ach ta inflacja
    Będę szczery. Cenę liczyłem na tę ilość sztuk smyczy i identyfikatorów jakie były w poprzednim wątku zadeklarowane przez forumowiczów. Muszę ich zrobić dużo więcej lub za nie zapłacić. Niewielką kasą mogę zaryzykować, ale kwotą w granicach 5000 zł już nie. Bo wszystko można zrobić, ale jak ja wyłożę całą kwotę a potem zamówicie u mnie 10 szt. to co ja zrobię? Pójdę z tym na targ? Muszę wziąś pod uwagę ewentualne szarpanie się z pocztą na wypadek zaginięcia przesyłki no i mój jakiś wkład. Szczerze mówiąc nie myślałem, że będzie to tak absorbujące. Ponadto biorę na siebie odpowiedzialność za jakość tego, co zamawiacie.
    A słowo się rzekło.
    Jeżeli nie uzbieram minimalnych ilości zwracam pieniądze. Macie moje słowo.
    Krzysztof
    EDIT
    Może wykonawca smyczy z poprzedniej edycji nie wziął tego wszystkiego pod uwagę, źle skalkulował i dlatego do tej pory jeszcze są osoby, które wpłaciły a nie dostały tego, za co zapłaciły. Ja nie pozwolę sobie, by coś nie wypaliło.
    Ostatnio edytowane przez KrzysK ; 11-04-2008 o 15:17 Powód: Automerged Doublepost

Bywalec Awatar CFR
    Miasto
    lazurowe wybrzeze

Domyślnie

Szkoda, ze nie ma mozliwosc PayPalowania, niestety banki we Francji zrezygnowaly z mozliwosci przelewow przez internet (wzgledy bezpieczenstwa), bede sie musial wybrac do banku i dokonac oplaty "recznie" lub poprosic kogos z mojej Rodziny :/
    Tak sie jeszcze zapytam: nie ma szans na PayPal, uproscilo by to niesamowicie sprawe (przynajmniej mi). Oczywiscie nie narzekam, wrecz przeciwnie szczerze podziwiam KrzysK@ za cala operacje

Gdyby PayPal nie wchodzil w rachube to do przelewow miedzynarodowych potrzeba dodatkowych danych. Czy nie byloby problemem podanie brakujacych informacji docelowego konta?

PZDR
    Ostatnio edytowane przez CFR ; 11-04-2008 o 16:34

Strona 3 z 34 PierwszyPierwszy 1234513 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów