-
Bardzo dziękuję za zaufanie osób, które złożyły już zamówienie, ale proponuję wstrzymać się z przelewami do oficjalnego potwierdzenia mojej uczciwości przez gwozdzt. Powinno to nastąpić w przyszłym tygodniu. Dokładnego terminu nie podam. Jesteśmy w trakcie umawiania się.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!

Zamieszczone przez
wojkij
Ach ta inflacja

Będę szczery. Cenę liczyłem na tę ilość sztuk smyczy i identyfikatorów jakie były w poprzednim wątku zadeklarowane przez forumowiczów. Muszę ich zrobić dużo więcej lub za nie zapłacić. Niewielką kasą mogę zaryzykować, ale kwotą w granicach 5000 zł już nie. Bo wszystko można zrobić, ale jak ja wyłożę całą kwotę a potem zamówicie u mnie 10 szt. to co ja zrobię? Pójdę z tym na targ? Muszę wziąś pod uwagę ewentualne szarpanie się z pocztą na wypadek zaginięcia przesyłki no i mój jakiś wkład. Szczerze mówiąc nie myślałem, że będzie to tak absorbujące. Ponadto biorę na siebie odpowiedzialność za jakość tego, co zamawiacie.
A słowo się rzekło.
Jeżeli nie uzbieram minimalnych ilości zwracam pieniądze. Macie moje słowo.
Krzysztof
EDIT
Może wykonawca smyczy z poprzedniej edycji nie wziął tego wszystkiego pod uwagę, źle skalkulował i dlatego do tej pory jeszcze są osoby, które wpłaciły a nie dostały tego, za co zapłaciły. Ja nie pozwolę sobie, by coś nie wypaliło.
Ostatnio edytowane przez KrzysK ; 11-04-2008 o 15:17
Powód: Automerged Doublepost
Uprawnienia umieszczania postów