Strona 26 z 34 PierwszyPierwszy ... 162425262728 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 340

Wątek: Identyfikatory, smycze i koszulki - NOWA tura by KrzysK

Domyślnie

Mala aktualizacja z mojej strony:

IDENTYFIKATOR:
    dark4blade x2, BuRton, M.I.K, mina x2, eMpi, ArminoTauruS, przemencjusz x2
    jar1404, schuvi, mariuszz, Elgi, kuka, peie, papuziara, diabelek275, marek_k
    Daniell x2, Modzel, Malin, comatus, S.W.A.T, ljwisnia, Matteo, endrju.
    suma = 28

SMYCZ:
    dark4blade x2, BuRton, M.I.K, mina x3, eMpi, ArminoTauruS x2, przemencjusz x4, jar1404, schuvi, mariuszz, Elgi, kuka, peie, papuziara, diabelek275, marek_k x2, Daniell, Modzel, Malin, comatus, S.W.A.T, ljwisnia, Matteo, endrju.
    suma = 32

KOSZULKi:
    Stone 3 szt (2 x polo czarna, 1 x polo biała) ,
    werek 3 szt,
    schuvi 2 szt( 2 polo (1x biała + 1x czarna)
    Marek69 2 szt (2polo) XL,
    papuziara 1 szt [polo czarne]
    Paenka 1 szt (polo białe),
    Jedi 2 szt. (1 polo, 1 zwykła)
    Elgi 2 szt. (polo i zwykła) -białe,
    ArminoTauruS 1 szt (zwykła czarna)
    Vitez T-shirt 3szt. białe + 3 szt. czarne,
    marek_k 3xpolo czarne (XL),
    yogi-bear 1x biały t-shirt + 1x białe polo,
    Malin x2polo(1x czarna i 1x biała) + 1 T-shirt czarny,
    dobert T-shirt 2szt. białe
    Chris_11: 1 szt. polo czarne + 1 t-shirt czarny
    gunia1990: 3 szt. polo czarne+ 1szt. t-shirt biały
    comatus: 1 szt czarny T-shirt
    JurekGr: polo XL białe 1 szt.
    unicorn78: 6szt. polo 4x biała + 2x czarna
    -MM-: 3szt. ( T-shirt biały i czarny, 1 polo białe)
    ljwisnia: 1 x polo biała
    yenox 1x polo biała, 1x tshirt biały
    Matteo:1X polo czarna, 1X tshirt biały
    swiderski: 1x polo biała

koszulki zwykłe suma: 23 szt
    polo suma: 33 szt

NASZYWKI:
    ArminoTauruS (1x komplet)
    papuziara 1xpozioma 2xkwadratowa

kwadratowe suma: 3
    poziome suma: 2
    C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Witam koleżanki i kolegów, nie wiem czy mogę w tym miejscu ale krótka wiadomość ode mnie przeprosinowa. Zacząłem zbieranie zapisów na gadżety i jak wiadomo gdzieś przepadłem... musiałem zrezygnować z forum bo do studiów doszła praca . Szkoda tylko że nie wrzuciłem żadnego info... mea culpa.

Piszę w tym temacie bo widzę że kolega KrzysK postanowił reanimować temat . Z mojej strony przepraszam wszystkich którzy dopisali się do listy i sprawa ucichła, szczególnie tych którzy wpłacili pieniążki. Spokojnie one nigdzie nie przepadły i teraz taka sprawa. Tamta lista jest już spora, dołączając oczekujących z nowej listy będzie to blisko 70 plakietek. KuchateK do jutra uruchomi formularz na WWW aby w łatwy sposób dopisywać się i dobić do setki.

Za smyczami już dzwoniłem, dzisiaj poszło zamówienie do fabryki na 250 sztuk także za 2 tygodnie będę mógł je wysyłać niezależnie od reszty gadżetów. Nie chcę robić konkurencji KrzysKowi ale mam niższe koszty producenta na smycze prawie o połowę.

To taka moja propozycja, bo mam więcej czasu, Krzysk mógłby zajać się koszulkami i naszywkami bo ja nie siedzę w tym temacie.
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Początki nałogu Awatar endrju
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Może ustalcie między sobą/z moderatorami/administracją i dajcie znać.

Fajnie byłoby, gdyby nie trzeba było czekać tyle czasu...
    A i - jak piszesz - koszta byłyby niższe.
    C 5D + C 40D + S 8/3.5+ T 28-75/2.8 + C 50/1.4 + C 85/1.8 + Helios 58/2 + Tair 11-A 135/2.8
    &
    C 430 EX II + 2x4GB Ext III + 3x4GB Ultra II + dużo chęci + mało czasu... ;-)

:: Galeria zdjęć :: Prognoza pogody

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Diodak Zobacz posta
    Witam koleżanki i kolegów, nie wiem czy mogę w tym miejscu ale krótka wiadomość ode mnie przeprosinowa. Zacząłem zbieranie zapisów na gadżety i jak wiadomo gdzieś przepadłem... musiałem zrezygnować z forum bo do studiów doszła praca . Szkoda tylko że nie wrzuciłem żadnego info... mea culpa.

Piszę w tym temacie bo widzę że kolega KrzysK postanowił reanimować temat . Z mojej strony przepraszam wszystkich którzy dopisali się do listy i sprawa ucichła, szczególnie tych którzy wpłacili pieniążki. Spokojnie one nigdzie nie przepadły i teraz taka sprawa. Tamta lista jest już spora, dołączając oczekujących z nowej listy będzie to blisko 70 plakietek. KuchateK do jutra uruchomi formularz na WWW aby w łatwy sposób dopisywać się i dobić do setki.

Za smyczami już dzwoniłem, dzisiaj poszło zamówienie do fabryki na 250 sztuk także za 2 tygodnie będę mógł je wysyłać niezależnie od reszty gadżetów. Nie chcę robić konkurencji KrzysKowi ale mam niższe koszty producenta na smycze prawie o połowę.

To taka moja propozycja, bo mam więcej czasu, Krzysk mógłby zajać się koszulkami i naszywkami bo ja nie siedzę w tym temacie.
    słuchaj
    ja też sie zajmuję różnymi gadżetami, koszulkami, wypasionymi smyczami itd; i mam dużo niższe ceny;
    ale skoro Krzysiek to zaczął, to niech skończy. Niech sobie zarobi, bo w końcu trochę zaangażowania w to włożył.
    Ja, przez szacunek dla jego aktywności, nie miałem ochoty pisać postów o tym, że jestem tańszy, lepszy... On był pierwszy i wywiązuje się z podjętego zadania i chwała mu za to (plus zarobek ;-) ).

Myślę, że takie oferty wypada złożyć właścicielowi logo/nazwy lub/i zarządzającemu nimi, a nie siać ferment i wprowadzać zamieszanie na forum. Takie są dobre zasady i uwierz, że warto się nimi kierować.
    Zawsze znajdzie się ktoś tańszy, ale nie zawsze o to chodzi.

pozdrawiam
    Piotr

P.S. Nie znam KrzyskK i nawet nie zamówiłem sobie T-shirtów oraz innych rzeczy (bo, jeśli zechcę, to zrobię sobie tańsze). Chodzi o zasady.

Domyślnie

Witajcie!
    Tak się akurat złożyło, że ja mam już zrobionie 100 sztuk smyczy. Potwierdzeniem na to jest moja wcześniejsza korespondencja mailowa z AminoTaurusem. Jeżeli teraz tego nie odbiorę (nie zapłacę) to będę miał te koszty w plecy. Czekam aż uzbiera się setka, bo muszę po prostu za nie zapłacić
    Diodak, ARN ma trochę racji. Tak się nie robi. Trzeba było najpierw ze mną porozmawiać a potem uruchamiać zlecenie. Będziemy się teraz sprzeczać o to, kto weźmie zlecienie? Bo jeżeli tak to ja też uruchamiam zlecenie, bo wolę być 70 sztuk w plecy niż 100.
    Bez porozumienia ze mną zrobiłeś mi krecią robotę i nie powiem, że nie jestem teraz wściekły, bo do Twojej listy także się zapisałem już wcześniej, ale nie dawałeś znaku życia więc się tego podjąłem. A teraz mam za swoje. Nie rób nikomu dobrze nie będziesz miał źle - mówi mądre powiedzenie.

Krzysztof
    Ostatnio edytowane przez KrzysK ; 05-06-2008 o 16:30

Uzależniony Awatar Diodak
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ARN powoli... gadżetami na forum zajmowałem się przez 5 tur, widać że jesteś nowym forumowiczem i nie bardzo wiesz jak to wyglądało do tej pory. Bo akurat nie mówiąc źle o KrzysKu to było tu kilku którzy zaczynali i na tym się kończyło .

Myślę że o zaangażowaniu nie ma co mówić bo inni wiedzą ile pracy włożyłem w organizację tych akcji z pomocą KuchatKa i dzięki pomysłom innych forumowiczów. Oczywiście robiłem bo chciałem i nie dla zarobku a raczej dla idei i dla forumowiczów! Zbieranie zamówień to jest małe piwo, zapakowanie tego wszystkiego i wysyłka to jest dopiero cała machina... drukowanie etykiet z adresami, książka nadawcza na poczcie czy druki przesyłek poleconych.

I Piotrze ja nie sieję fermentu i nie składam ofert... sprawdź kto projektował plakietki i zajmował się smyczami przez ostatnie parę lat bo zaczynasz wprowadzać niemiłą atmosferę i kierować niesłuszne uwagi pod moim adresem :-| .

Zresztą, smyczki u mnie będą tak czy siak, jak reszta z zapisanych u mnie na ID-ki osób rezygnuje to odeślę pieniążki i po wszystkim, trudno kogoś uszczęśliwiać na siłę.
    EOS 450D, EF 24mm 1.4 L, EF 50mm 1.2 L, EF 24-105mm L, EF-S 10-22mm

Domyślnie

Diodak. To nie jest tak jak piszesz. Fakt, że może było kilku, którzy nie dali rady temu zadaniu, ale ja nie mam 17-tu lat i sami forumowicze sprawdzili, że potrafię się tym zająć.
    Faktem jest, że wymyśliłeś wspólnie z innymi ID oraz smycz. Z tym, że ja także musiałem to wszystko odtwarzać. Więc moja praca jest mniej warta?
    Jeżeli chcesz się tym zajmować teraz to powinienieś porozmawiać najpierw ze mną, potem z forumowiczami.
    Bo to troszkę jest nie fair. I ARN ma tu całkowitą rację.
    To, że robiłeś to wcześniej nie daje Ci jeszcze gwarancji robienia tego na wsze czasy. Pozwól mi skończyć przynajmniej tę turę, a potem niech wybierają forumowicze. Myślę, że takie załatwienie sprawy jest w porządku.

Krzysztof

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Bo akurat nie mówiąc źle o KrzysKu to było tu kilku którzy zaczynali i na tym się kończyło .
    Nie wiem czy zauważyłeś ale jedna partia ID od KrzysK już dotarła do odbiorców, więc sprawdził się.
    (1 tura rozpoczęta 10.04.08, dotarły 16.05.08: http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=137 )

Zresztą, smyczki u mnie będą tak czy siak, jak reszta z zapisanych u mnie na ID-ki osób rezygnuje to odeślę pieniążki i po wszystkim, trudno kogoś uszczęśliwiać na siłę.
    I na tym trzeba poprzestać, bez wytykania czy decydowania na siłę kto czym ma się zająć.

Uzależniony Awatar ARN
    Miasto
    wieś pod Warszawą

Domyślnie

ARN powoli... gadżetami na forum zajmowałem się przez 5 tur, widać że jesteś nowym forumowiczem i nie bardzo wiesz jak to wyglądało do tej pory. Bo akurat nie mówiąc źle o KrzysKu to było tu kilku którzy zaczynali i na tym się kończyło .

Myślę że o zaangażowaniu nie ma co mówić bo inni wiedzą ile pracy włożyłem w organizację tych akcji z pomocą KuchatKa i dzięki pomysłom innych forumowiczów. Oczywiście robiłem bo chciałem i nie dla zarobku a raczej dla idei i dla forumowiczów! Zbieranie zamówień to jest małe piwo, zapakowanie tego wszystkiego i wysyłka to jest dopiero cała machina... drukowanie etykiet z adresami, książka nadawcza na poczcie czy druki przesyłek poleconych.

I Piotrze ja nie sieję fermentu i nie składam ofert... sprawdź kto projektował plakietki i zajmował się smyczami przez ostatnie parę lat bo zaczynasz wprowadzać niemiłą atmosferę i kierować niesłuszne uwagi pod moim adresem :-| .

znam doskonale upierdliwość wysyłki (sam zatrudniam osoby z zewnątrz dla siebie, jeśli coś takiego robię).

To ze jestem nowy (a raczej: dopiero-co-zarejestrowany), nie ma nic do rzeczy. Idąc za powtarzanymi do znudzenia radami "sprawdź w wyszukiwarce" poczytałem sobie dużo z historii forum. Zanim sie zarejestrowałem - też poczytałem i nie musisz mnie kierować do archiwum. Pomijając twoje kombatanctwo w tej kwestii, bo nie za to zbiera się laury, zwracam tylko uwagę, że zawaliłeś (czytałem o tym, zanim mnie o to poprosiłeś) i - co najgorsze - nie dawałeś znaku życia i słowa wytłumaczenia. To raczej o sobie możesz powiedzieć, że zacząłeś i na tym się skończyło.

Mam małą agencję reklamową, pracującą dla dużych i bardzo dużych firm. Jedna wpadka dyskwalifikuje i każdy dobrze o tym wie. Wolę czasem dopłacić niż miałbym stracić klienta. To znane zasady nie tylko z drapieżnego rynku, ale z elementarnych podstaw dobrego zachowania i partnerstwa w biznesie.

I to raczej będzie EOT

Domyślnie

Pytanko mam male czy wam tez sie sama smycz rozpina jakies nie trzymajace to zapiecie mam, dzis o maly wlos bym klucze zgubil

Strona 26 z 34 PierwszyPierwszy ... 162425262728 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów