Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: [Marc Adamus] The visual journey

Mieszany widok

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Dla mnie nie mają. Tak jak napisałem, ten sposób przedstawienia rzeczywistości, który w moim odbiorze jest efektem komputerowego majstrowania, mi nie odpowiada i wyłącznie to miałem na myśli.
    Jeśli chodzi Ci o tę kartkę to nie ja ją dałem, bo aby to zrobić musiałbym się zniżyć do poziomu emocjonalnego snowboardera, czego robić nie zamierzam.
    Z mojej strony EOT.
    sprawa mz jest prosta - do momentu jak pan MacGyver był szarym userem CB wszystko było ok - wypowiedzi stonowane, obiektywne ...
    teraz jak dostał "awans" łatwiej jest mu spoglądać z góry na innych fotografów i userów, nie musi się silić na obiektywizm, może pokazać jak głęboko i gdzie nas wszystkich ma ...

nie gniewaj się MacGyver ale wydaje mi się że woda sodowa ci po prostu do głowy uderzyła ...

tak się składa że mieszkam tam gdzie mieszkam i tak jak Mr Sait miałem okazję być w miejscach które Marc Adamus uwiecznił w swoim pf ... mało tego widziałem te kiczowate widoki na własne oczy np wschody i zachody słońca nad Sierra Nevada... lecz mimo chęci nie udało mi się tego uwiecznić ... ostatnio nawet prawie dostałem mandat za nieuzasadnione awaryjne zatrzymanie na autostradzie gdy próbowałem sfotografować wschód księżyca Harvest Moon nad pustynią w drodze do Phoenix w Arizonie ...

Marc Adamus jest wielki i żaden zakompleksiony pseudofotograf mu tego nie odbierze ...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    nie gniewaj się MacGyver ...
    too late Adam, masz juz ostrzezenie co najmniej...

Przykre to w sumie, bo to forum bylo kiedys calkiem fajne...
    I choc sam temat sie w sumie wyczerpal (ile mozna chrzanic o tych
    samych obiektywach w kolko, a nowych jakos jak na lekarstwo :-) )
    to jednak pamietam calkiem fajne watki spekulacyjne i byla to jakas
    tam rozrywka. Teraz to szkoda nawet gadac...

Cytat Zamieszczone przez mrSaint Zobacz posta
    .jak dlugo jestes na tym forum........
    zdecydowanie za dlugo
    Ostatnio edytowane przez snowboarder ; 18-04-2008 o 03:38 Powód: Automerged Doublepost

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez VanMurder Zobacz posta
    sprawa mz jest prosta - do momentu jak pan MacGyver był szarym userem CB wszystko było ok - wypowiedzi stonowane, obiektywne ...
    teraz jak dostał "awans" łatwiej jest mu spoglądać z góry na innych fotografów i userów, nie musi się silić na obiektywizm, może pokazać jak głęboko i gdzie nas wszystkich ma ...
    Słuchaj napisałem o fotach Adamusa to co napisałem, bo takie miałem odczucia. Jeśli się pomyliłem, moja wina, choć dalej będę utrzymywał że zdjęcia były wyciągane, jak na mój gust za mocno, w programie graficznym.
    Nie spoglądam na nikogo z góry, w ogóle odkąd zostałem modem staram sie nie wypowiadać na kontrowersyjne tematy, a że czasami kogoś zrugam, cóż, taka rola moda.
    Nie mam zamiaru porównywać się z kimkolwiek ani obrażać się na nikogo za krytykowanie mojej osoby. Nie zamierzam również z nikim, kogo na oczy nie widziałem, awanturować się przez net, bo mnie to nie bawi.
    Wróćcie więc do dyskusji o zdjęciach bo to jest wątek o fotografii Adamusa a nie o mnie. A jeśli ktoś uważa że moje zdjęcia to knoty to może to napisać w moich wątkach galeryjnych i ma do tego święte prawo.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uprawnienia umieszczania postów