Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: [Marc Adamus] The visual journey

Mieszany widok

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Coś was ludziska chyba popierdzieliło ... zdjęcia Marca Adamusa to kawał bardzo dobrego warsztatu ...nie jestem fanem landszaftów ale te są rewelacyjne, stopień Popsucia??? gość stara się skompresować 14 f-stopów które widzi ludzkie oko do 7-8 które można zobaczyć na monitorze ... to co lepiej wystawić jakiś widok z przepalonym niebem i wmawiać że to nie psute - naturalne ... ręce mi opadają ...

mam jedną zasadę - nie krytykuje zdjęć na poziomie technicznym wyższym, niż ten który sam prezentuje ... niektórym user'om z CB przydała by się taka zasada, bo poziom prezentowanych prac w większości galerii na CB jest żenująco niski...

Domyślnie

VanMurder napisal - cytuje:

"mam jedną zasadę - nie krytykuje zdjęć na poziomie technicznym wyższym, niż ten który sam prezentuje ... niektórym user'om z CB przydała by się taka zasada, bo poziom prezentowanych prac w większości galerii na CB jest żenująco niski...[/QUOTE]"

ale to cecha charakterystyczna naszego narodu, wiekszosc ryczy a mleka nie daje

NIE OBRAZAJAC NIKOGO bo do nikogo w szczegolnosci nie pije :-)
    5dmk2, 85 1.2L, 35 1.4L, 17-40 4.0L, Hasselblad 503cw, mamiya rz67, sekonic, f90x

doyoufeelfree? - www.bagnino.deviantart.com

Uprawnienia umieszczania postów