Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 30

Wątek: [Marc Adamus] The visual journey

Uzależniony Awatar Lulu1988
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie [Marc Adamus] The visual journey

Galeria, którą każdy powinien...co ja mówię...MUSI zobaczyć. Ręcę mi opadają nad moim beztalenciem...

Photos by Marc Adamus
    Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Początki nałogu Awatar Flanel
    Miasto
    Gdynia

Domyślnie

bez przesady... co kto lubi...

Mi się takie (imo) kicze, znudziły dawno..

Bywalec
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

To raczej promocja widokóweki zdolnosci informatycznych.... Twoje w galeri są bardziej naturalne i człowiek patrzy na zawartość zdjęcia a nie efekty PS
    Domniemam że te ptaszki to z 70-300? zastanawiam się nad tym szklem
    Ostatnio edytowane przez drakon ; 10-04-2008 o 22:48 Powód: Automerged Doublepost
    40D... 5DII... kit... C70-200/2,8... C17-40/4... C100IS...580EXII...statyw...monopod

Domyślnie

Dokładnie nie patrz na siebie jak na beztalencie fotki niektóre ma fajne ale każdy na to patrzy inaczej

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Kadry i owszem, niektóre całkiem niezłe, ale stopień sPSucia odbiera mi całkowicie chęć zgłębiania tej galerii.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Pełne uzależnienie
    Miasto
    SoCal

Domyślnie

Brak slow. Kompletna zenada. Ten z zielonym tytulem to rozumiem
    nowy moderator... Gratuluje... Dno.

Uzależniony Awatar VanMurder

Domyślnie

Coś was ludziska chyba popierdzieliło ... zdjęcia Marca Adamusa to kawał bardzo dobrego warsztatu ...nie jestem fanem landszaftów ale te są rewelacyjne, stopień Popsucia??? gość stara się skompresować 14 f-stopów które widzi ludzkie oko do 7-8 które można zobaczyć na monitorze ... to co lepiej wystawić jakiś widok z przepalonym niebem i wmawiać że to nie psute - naturalne ... ręce mi opadają ...

mam jedną zasadę - nie krytykuje zdjęć na poziomie technicznym wyższym, niż ten który sam prezentuje ... niektórym user'om z CB przydała by się taka zasada, bo poziom prezentowanych prac w większości galerii na CB jest żenująco niski...

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Z tym PSuciem to chyba przesada. O ile sie orientuje, to kolory jak na np tych:
    http://photo.net/photodb/photo?photo_id=6975358
    http://photo.net/photodb/photo?photo_id=6482904
    zdjeciach uzyskuje sie zastosowaniem kolorowego polara Wiec moze i cos mataczyl przy swoich fotkach, ale nie tak bardzo jak sie wydaje
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Uzależniony Awatar Lulu1988
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

ups, nie wiedziałem, że wywołam takie oburzenie Mnie się bardzo podobają te zdjęcia i podziwiam gościa, ponieważ uzyskuje efekt jaki z góry sobie zaplanuje (przynajmniej tak mi się wydaje) noi i sprzęt ma opanowany do perfekcji (czego mi brakuje). A tak wogóle to przysłałby pare swoich filtrów

Drakon, o które ptaszki chodzi? Bo jeśli o gołębie z 30D to były robione Sigmą Natomiast wróbelki i inne jaskółki Samsungiem Pro815. Wszystkie są podpisane
    Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.

Bywalec Awatar bvq
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie

hmmmm......... bez rewelacji po prostu pokaz PSucia
    Canon-Foto-Klub
    Zadeklaruj uczestnictwo - wyślij wiadomość BVQ lub Mellan.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów