Galeria, którą każdy powinien...co ja mówię...MUSI zobaczyć. Ręcę mi opadają nad moim beztalenciem...
Photos by Marc Adamus
Galeria, którą każdy powinien...co ja mówię...MUSI zobaczyć. Ręcę mi opadają nad moim beztalenciem...
Photos by Marc Adamus
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
bez przesady... co kto lubi...
Mi się takie (imo) kicze, znudziły dawno..
To raczej promocja widokóweki zdolnosci informatycznych.... Twoje w galeri są bardziej naturalne i człowiek patrzy na zawartość zdjęcia a nie efekty PS
Domniemam że te ptaszki to z 70-300? zastanawiam się nad tym szklem
Ostatnio edytowane przez drakon ; 10-04-2008 o 22:48 Powód: Automerged Doublepost
40D... 5DII... kit... C70-200/2,8... C17-40/4... C100IS...580EXII...statyw...monopod
Dokładnie nie patrz na siebie jak na beztalencie fotki niektóre ma fajne ale każdy na to patrzy inaczej
Kadry i owszem, niektóre całkiem niezłe, ale stopień sPSucia odbiera mi całkowicie chęć zgłębiania tej galerii.
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Brak slow. Kompletna zenada. Ten z zielonym tytulem to rozumiem
nowy moderator... Gratuluje... Dno.
Coś was ludziska chyba popierdzieliło ... zdjęcia Marca Adamusa to kawał bardzo dobrego warsztatu ...nie jestem fanem landszaftów ale te są rewelacyjne, stopień Popsucia??? gość stara się skompresować 14 f-stopów które widzi ludzkie oko do 7-8 które można zobaczyć na monitorze ... to co lepiej wystawić jakiś widok z przepalonym niebem i wmawiać że to nie psute - naturalne ... ręce mi opadają ...
mam jedną zasadę - nie krytykuje zdjęć na poziomie technicznym wyższym, niż ten który sam prezentuje ... niektórym user'om z CB przydała by się taka zasada, bo poziom prezentowanych prac w większości galerii na CB jest żenująco niski...
Z tym PSuciem to chyba przesada. O ile sie orientuje, to kolory jak na np tych:
http://photo.net/photodb/photo?photo_id=6975358
http://photo.net/photodb/photo?photo_id=6482904
zdjeciach uzyskuje sie zastosowaniem kolorowego polaraWiec moze i cos mataczyl przy swoich fotkach, ale nie tak bardzo jak sie wydaje
![]()
ups, nie wiedziałem, że wywołam takie oburzenieMnie się bardzo podobają te zdjęcia i podziwiam gościa, ponieważ uzyskuje efekt jaki z góry sobie zaplanuje (przynajmniej tak mi się wydaje) noi i sprzęt ma opanowany do perfekcji (czego mi brakuje). A tak wogóle to przysłałby pare swoich filtrów
Drakon, o które ptaszki chodzi? Bo jeśli o gołębie z 30D to były robione SigmąNatomiast wróbelki i inne jaskółki Samsungiem Pro815. Wszystkie są podpisane
Zestaw na ciężkie czasy: 3 puszki z konserwą - w tym jedna przeterminowana, 6 słoików z ogórkami, 4 latarki i krótkofalówki.
hmmmm......... bez rewelacji po prostu pokaz PSucia