Cytat Zamieszczone przez tomfoot Zobacz posta
Dziś kupiłem T 70-200 2.8
Podpiąłem do 5mkII
I powiem tak: C 70-200 f4 jest przy tym szkle jakimś nieporozumieniem. Nie ukrywam, że jestem zachwycony jakością obrazka, ostrością i uwaga: celnością i szybkością AF, a także jakością samego obiektywu. I chyba jednak nic nie zastąpi światła :-)
Obiektyw wcale nie jest wybitnie ciężki i przynajmniej mi brak IS nie przeszkadza w ogóle. Nie mam porównania z C 70-200 f2.8, ale jeżeli ktoś szuka tele i ma do wyboru C70-200 f4 lub C70-300 IS lub T70-300VC, to w to miejsce bezapelacyjnie polecam Tamrona 70-200. Wart swojej ceny. I jeszcze jedno kupiłem w RTV-Euro-Agd za 2750 PLN, czyli taniej niż na Allegro czy u Sprzedawców z CB. I ponownie (bo wcześniej w ten sam sposób kupiłem T28-75) bez problemu trafiłem w ostrą i bez BF/FF sztukę. Raty 0% na 10 miesięcy ... bez najmniejszego problemu. To nie jest tekst reklamowy, po prostu zakup tego szkła i w ten sposób naprawdę przysporzył mi dziś wiele radości
Pozdrawiam!
powiem Ci że podniosłeś mnie trochę na duchu. zamówiłem to szkiełko w euro jeszcze za 2690zł (obecnie 3174zł) i tak do końca nie byłem przekonany czy je brać czy nie, jeszcze czekam na przesyłkę do sklepu. Co prawda ja podepnę go do D90 ale mam nadzieję że też będę nim zachwycony co najmniej tak jak Ty