Pokaż wyniki od 1 do 10 z 821

Wątek: [test] TAMRON 70-200 2.8 Di LD Macro

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Slider

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta
    w ktorym to sklepie sprzedawcy nie wiedzieli jak obiektywem tamron 70-200/2.8 zrobic zdjecie makro?
    IHMO to raczej nie ma znaczenia, bo nikt by tego nie wiedział, skoro obiektyw nie jest do tego przeznaczony:wink: swoją drogą jesli chcialbyś zarzucić sprzedawcom brak profesjonalizmu (o co czasem nietrudno) to mi pewien sprzedawca powiedzial, że w 450D w trybie LV autofocus nie działa
    Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.

GumowaKaczka
    Guest

Domyślnie

Właśnie stoję przed możliwością zakupu tego szkła. I mam jedno pytanie związane z nim, a, na które nie znalazłem odpowiedzi na wszystkich 61 stronach.

Czy AF w T 70-200mm chodzi podobnie albo tak samo jak w Kit'cie 18-55mm dołączonym do 400D? Ciekawi mnie takie porównanie ponieważ AF w 18-55mm jest dla mnie wystarczające i jeśli Tamron w tej kwestii wypada podobnie, to nie mam się już czego obawiać.

PS. Witam wszystkich użytkowników CB.:wink:

Uprawnienia umieszczania postów