Dzięki Cichy.
A w kolorku coś można ?
Chodzi o ludzi rzecz jasna.
Dzięki Cichy.
A w kolorku coś można ?
Chodzi o ludzi rzecz jasna.
Z ludzmi bedzie klopot
Nie mam nikogo pod reka komu bym mogl robic zdjecia.
Na ulicy ciezko robic bo przewaznie tlum leci szybkim truchtem.
Pojedynczym osobom ciezko robic bo sobie nie zycza, juz kilka razy zostalem opierniczony za takie zdjecia.
sztaj
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
wrzucam ten sam album ze zdjeciami przed obrobka
www.sztajmes.com/tamron1
sztaj
Ostatnio edytowane przez sztajmes ; 17-04-2008 o 23:14 Powód: Automerged Doublepost
a ja AF -sportowy czy raczej trzeszczenie staruszki po 70 ??
No tak , jak Cichy nic nie zamieści to na zdjęcia ,,ludzi,, od kogoś innego nie można liczyć
a ja typowym ślubokrętem jestem i cielistość, plastyka twarzy jest dla mnie podstawą.
Chłopaki z optycznych się postarali i możecie pooglądać kilkanaście moich wypocin w pełnym rozmiarze.
http://www.optyczne.pl/927-nowość-Ta...h_zdjęć.html
FOTOINKWIZYTOR
Mozliwe ze takie pytanie juz gdzies padlo, ale te 29 stron to droche duzo do czytania, wiec sam je zadam
Czy ten nowy Tamron nada sie do zdjec sportowych? Chodzi mi glownie o sporty halowe typu koszykowka lub siatkowka. Czy moze lepszy wyjsciem jest Sigma 70-200, lub L-ka f/4 bo na 2.8 to mnie niestety raczej stac nie bedzie![]()
C7D+C400D|C24-70 f/2.8 |C70-200 f/2.8| inne drobiazgi
Moja (pseudo) galeria
Blog sportowy: www.leszeks-photography.blogspot.com
roger-krk>>>
mam podobny problem -choc u mnie priorytet to zuzel
nada sie tamron z jego wiertarka ??
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
dodam ze sigma 70-300 apo nie dawala rady
aktualnie uzywam 70-210 3,5-4,5 usm
Ostatnio edytowane przez tdrozd ; 18-04-2008 o 23:42 Powód: Automerged Doublepost
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner