Mozesz to sprawdzic telefonicznie. Robilem wielokrotnie u nich zakupy. Cena zawsze byla taka jaka byla w momencie zakupu nawet jak w moim przypadku puszka wzrosla cenowo o 1000 zl. Kompletowanie zamowienia czasami dlugo trwa jak dana rzecz musza sciagac od producenta
Canon FF
Akurat Tamrona 70-200 z mocowaniem Canona ściągać nie musza, bo jest na miejscu w Toruniu.
tak! dzisiaj dostałem maila z informacją że po 14 będzie w sklepie do odebrania :-D
PS. nie wiem czy już ktoś o tym wspominał ale może przypomnę, że jeśli zamawiamy przez internet w euro agd a odbieramy w sklepie to nie przysługuje nam prawo zwrotu w ciągu 10 dni, tak jak to jest przy zakupach internetowych.
D90 S10-20 N35 T70-300 USD VC
Sprawdź to, bo faktycznie za długo kompletują zamówienie. Tym bardziej, że na stronie nadal widnieje komunikat o wysyłce w 24 godziny (i jak tak dostałem). Wystarczy, że napiszesz do osoby odpowiedzialnej za zamówienie, którą podali w potwierdzeniu przyjęcia zamówienia. Mi nie zdarzyło się, żeby coś zmienili w trakcie realizacji, a kupiłem tam wiele rzeczy.
Sklepy panikują, bo od nowego roku jest na Tamrona nowy cennik, a pewnie nie pozmieniali cen licząc, że jakimś cudem uda się kupić taniej. Nie uda się.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Ewentualnie trzeba uderzać tam, gdzie mają jeszcze zapasy porobione. Wtedy tylko 1% vat uderzy.
MC_, byłem w euro agd, pomacałem tego Tamrona 70-200 i sobie odpuszczam. Jakoś tak mi przyszło, że do stałek się zaczynam przyzwyczajać ;D Stąd chyba lepiej będzie mi kupić za te 3kafelki 200/2.8L niżeli 70-200/4 czy w/w tamiego. Jakoś przekonania nie mam, co do szybkości tego AF.
Miałem do czynienia z tym AF na pentaxie k5 - jak dla mnie wydaje się wolniejszy w stosunku do 70-200/4 podpiętego pod 350D. Może kwestia modelu![]()