Pokaż wyniki od 231 do 240 z 821

Wątek: [test] TAMRON 70-200 2.8 Di LD Macro

Widok wątkowy

Zablokowany
    Miasto
    Pomorze

Domyślnie

A czy Canon 70-200 2.8 L za 4500 zł ma IS?? Haha nie sądzę, dopłacasz kolejna kasę. Za chwile podasz mi obiektyw za 20tyś zł, ktory będzie miał IS,USM,uszczelnienia i potrafił robić kawe.

I nie sądzę aby uszczelnienia czy prędkość miały wpływ na bokeh,kontrast i kolory do ktorych sie tak czepiałeś wcześniej - od tego się zaczęło - chyba,że już nie pamietasz co pisałeś.

Pozatym ja nie potrzebuję USM,uszczelnień do robienia zdjęć (sport ok USM jak najbardziej )

I teraz hmm Canon 70-200 2.8 L za 4500 zł. To ja to rozbiję.
    Wybieram Tamrona za 2500zł bez USM i IS i Uszczelnień - hmm oo jakie ładne fotki wychodzą prawie takie jak Canon 70-200 2.8 L z USM i uszczelnieniami...nie dowiary.i mam jeszcze 2000 zł na obiektyw. Widzisz teraz też róznicę?? Czy nie bardzo? Nie to inaczej.

W cenie twojego przykładowego obiektywu z USM, uszczelnieniami, światłem 2.8 mogę kupić.

Tamrona 70-200 2.8 + haha Twoją ukochaną stałkę C 200/2.8 lub wydać te 2000 zł na coś innego Prawda jakie to fajne 2000 w sam raz na wycieczke do Tunezji i zrobienie kilku niezłych fotek z wyprawy.Bo po zakupie C to mogłym sobie najdalej pojechać na pobliskie bagna ;p

A co dla mnie najważniejsze - jak ktoś potrafi to zrobi ładne zdjęcie,przyjemne dla oka obiektywem za 300 zł bez uszczelnień,IS, USM, światła 2.8. I tej całej gadaniny. Bo nie prawdą jest im lepszy obiektyw IS,USM etc a tym samym droższy, tym ładniejsze zdjęcia.

To ja kończe po ostrzeżeniu MacGyver czuwa

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez JiNN ; 16-04-2008 o 11:20

Uprawnienia umieszczania postów