-
A ten dalej swoje o stałce OMG !!! Powiedz mi czy widzisz dużą różnicę w C 200/2.8 L i Tamrona 70-200 2.8 omawianego w tym wątku?? Ja widzę jedna zasadniczą - OGNISKOWAAAaaa.A różnica 70-200 f/4 L to światło przedewszystkim i tutaj potrzebny byłby test Tami vs 70-200 f/4 L.Ale nie ma takowego!!! Ale podejrzewam,że w gorszych warunkach światełko 2.8 było by lepsze! A pozatym dlaczego Tamron ma przewage tutaj nad C 70-200 f/4 ?? Bo w Canonie nie zjedziemy ze światłem niżej niż F/4. OMG ale Ty już nie wiesz co masz wymyślać aby się obronić.(ja nie atakuję tylko wnioskuję) i widzę fotki, opisuje i relacjonuję je po swojemu.
A pozatym chcesz tak zagrać ok. To gramy - podaj mi ZOOM'A Canona "L" ze światłem 2.8 o zakresie 70-200 za 2.500zł?? Czekam na jakąś odpowiedź konkretną tylko nie pisz prosze C 200/2.8 L <-- bo to nie zoooom.
Jejq ale ciężko to idzie.Już sobie daje spokój chybą,że podasz mi ten przykład.
I ja nie piszę,że jest on lepszy od C 70-200 f/4 L, C 70-200 2.8 L, C 70-200 2.8 IS L tylko piszę,że za takie pieniążki jak narazie prezentuje się ten obiektyw ZOOM bardzo dobrze.
Uprawnienia umieszczania postów