Strona 36 z 50 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 571

Wątek: Idę walczyć na Żytnią, pomocy...

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ale aparat działał po odbiorze z serwisu zrobił trochę zdjęć czyli raczej wszystko było ok po złożeniu.?Ja bym obstawiał raczej jakieś uszkodzenie spowodowane nie wiem kartą pamięci np. albo może tą baterią skoro piszesz,że po włożeniu jej przestało działać.Gdzieś tu był wątek w którym ktoś opisywał jak zepsuły mu sie dwa aparaty od jednej karty:/

Dopiero zaczyna

Domyślnie

tak tylko ta karta tak samo jaki i ta bateria dzaiłały w tym aparacie od nowości
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez GOOFY Zobacz posta
    Ale aparat działał po odbiorze z serwisu zrobił trochę zdjęć czyli raczej wszystko było ok po złożeniu.?Ja bym obstawiał raczej jakieś uszkodzenie spowodowane nie wiem kartą pamięci np. albo może tą baterią skoro piszesz,że po włożeniu jej przestało działać.Gdzieś tu był wątek w którym ktoś opisywał jak zepsuły mu sie dwa aparaty od jednej karty:/
    tak tak tylko ze ta karta i aparat były razem od nowości tak samo jak i bateria
    Ostatnio edytowane przez Q_Q_Q_Q ; 15-04-2008 o 17:52 Powód: Automerged Doublepost

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mnie się zepsuły dwa aparaty od jednej karty - od Sandiska 1GB UltraII. Najpierw d70 przestał funkcjonować, i niestety jeszcze przed diagnozą, musialem zrobic slub i pozyczylem 30D - tez się popsuł - na szczęście był na gwarancji. Padła całą linia zasilania w obu aparatach. D70 nawet nie naprawiam - nie opłacalna w tej chwili.
    Ostatnio edytowane przez myst ; 13-04-2008 o 15:01
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Domyślnie

no a ja jestem właśnie po pierwszej wizycie na żytniej. mam FF na jednym obiektywie i chciałem go zostawić... na co pan (już jego ton mnie wk... do czerwoności) stwierdził że tylko z body przyjmą do kalibracji... No i zostawiłem im to body razem z obiektywem, aczkolwiek zastrzegłem że body ma być NIETYKALNE! bo z innymi szkłami jest ok. Ciekawe co mi oddadzą i w jakim stanie
    Nie znam się, nie pamiętam, nie mam czasu...

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 4ever Zobacz posta
    no a ja jestem właśnie po pierwszej wizycie na żytniej. mam FF na jednym obiektywie i chciałem go zostawić... na co pan (już jego ton mnie w****ił do czerwoności) stwierdził że tylko z body przyjmą do kalibracji...
    bzdura
    wysyłałem kiedyś sam obiektyw co do którego mialem pewność że ma lekki BF
    skalibrowali go idealnie bez mojego body

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    bzdura
    wysyłałem kiedyś sam obiektyw co do którego mialem pewność że ma lekki BF
    skalibrowali go idealnie bez mojego body
    Toż to przecież jest nawet logiczne i to że jest to bzdura jest dla mnie jasne. Bo w przebłysku resztek inteligencji (mojej) zapytałem "skoro nie da się bez body, to jak w takim razie kalibruje się w fabryce obiektywy" na co pan stwierdził że nie wie, ale w serwisie "sie nie da". Ot i dyskusja...
    Nie znam się, nie pamiętam, nie mam czasu...

odiss
    Guest

Domyślnie

Ja do dziś nie mogę wyjść ze zdumienia, że Canon Polska nic jeszcze z tym serwisem, który tylko piętrzy problemy nie zrobi. Przecież renoma marki naprawdę potężnie na tym obrywa. Co im ?

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Najbardziej rozpoznawalna, niemal symbol, żywa legenda serwisu Canona przy ul.Żytniej. Osoba z którą można było po ludzku pogadać a wielu TIPów na czas mogło załatwić reklamacje swoich klientów.
    Obiekt często niewybrednych żartów, ale przy bliższym poznaniu całkiem sympatyczna i miła osoba.
    Pani Kasia. Od niedawna już tam nie pracuje.
    Czy ktoś wie co się stało?

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Pani Kasia. Od niedawna już tam nie pracuje.
    Czy ktoś wie co się stało?
    Ej, na poważnie? To na kim teraz będziemy wieszać psy? Na tym otyłym gołowąsie, który mi tłumaczył, że nie przyjmie aparatu do naprawy bez faktury (chciałem przywieźć przy odbiorze)? Pani Kasia się zgodziła..

Pani Kasia dobra...
    Pewnie teraz w serwisie nikona będzie tłumaczyła, że od ostrości to są programy graficzne a nie obiektyw za 5kzł
    Jarek

Zablokowany

Domyślnie

Pani Kasia to ta taka miła chuda pani?

A tak swoją drogą to nie sądzicie, że oni to wszystko czytają? Może bez takiej wredoty dla pań z obsługi... Jestem pewien, że przychodzi tam mnóstwo osób, które narzekają, żeby narzekać. Czasami się trafia, że traktują kogoś kto ma poważny problem jak tego, który narzeka dla sportu (jak z hipochondrykami w szpitalach - czasami chorym dają placebo).

Nie musicie od razu opisywać jaki to ktoś jest gruby i jak źle wygląda, bo pewnie sami nie wyglądacie lepiej.

Zastanawiam się ile na forum jest grubych osób z wąsami, które cały czas piją piwo w dodatku noszą sandały ze skarpetkami i wywaloną koszulę na zewnątrz przy krótkich spodenkach. Założę się, że niektórzy z nich noszą osłonkę przeciwsłoneczną założoną odwrotnie i 5 minut zastanawiają się czemu nie wchodzi im karta pamięci, aż wpadną że wkładają ją na odwrót 8)
    Ostatnio edytowane przez asdfasfd ; 29-04-2008 o 22:38

Strona 36 z 50 PierwszyPierwszy ... 26343536373846 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów