Pokaż wyniki od 1 do 10 z 571

Wątek: Idę walczyć na Żytnią, pomocy...

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To lepiej później jeździć po serwisach lub wysyłać sprzęt w nieznane licząc, że przypadkiem uda się go naprawić? Skoro awaryjność nowych egzemplarzy jest dość duża, to najwięcej ryzykuje się chyba przy zakupie, prawda? Ja tam bym tę cenę biletu lub paliwa do sklepu doliczał automatycznie do ceny sprzętu (i tak robię, sam nie mieszkam w warsiawce)
    Jarek

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy
    Ja tam bym tę cenę biletu lub paliwa do sklepu doliczał automatycznie do ceny sprzętu (i tak robię, sam nie mieszkam w warsiawce)

A gdzie jest taki sklep w Warszawie, gdzie można pomacać szkła, które się chce kupić (i żeby ich więcej niż jedna sztuka była?). Bo w tych, co ja byłem, to zwykle działała następująca zasada - im większy napis Canon przed sklepem, tym bardziej puste półki w środku.
    --

pozdrawiam,
    Rafał

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RafalK
    A gdzie jest taki sklep w Warszawie, gdzie można pomacać szkła, które się chce kupić (i żeby ich więcej niż jedna sztuka była?). Bo w tych, co ja byłem, to zwykle działała następująca zasada - im większy napis Canon przed sklepem, tym bardziej puste półki w środku.
    Czyli szukaj sklepow wg zasady odwrotnej. Im mniej widoczne na zewnatrz tym lepszy wybor (e-oko, interfoto, fotoit i jeszcze kilka by sie znalazlo).
    Po co wieszac banner "oglaszamy miesiac dobroci dla zbojcerzy" ?

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów