Zamieszczone przez p13ka
Ano właśnie. Te dwa cytaty wyjaśniają chyba róznicę między przytoczonymi przykładami z innych dziedzin, a omawianym ;-)Zamieszczone przez raaf
Zamieszczone przez p13ka
Ano właśnie. Te dwa cytaty wyjaśniają chyba róznicę między przytoczonymi przykładami z innych dziedzin, a omawianym ;-)Zamieszczone przez raaf
Mnie zastanawia forma wyłaniania autoryzowanego serwisu. Ktoś napisał wcześniej, że jest to konkurs ogłaszany przez C-PL. Znane są jego zasady? Może w nich zasadza się całe zło, bo np. jedynym kryterium jest cena, a nie ma np. oceny fachowości serwisu, określenia jakości usług, etc? To można by ew. przedstawić wyżej, np. Canon Europe, że w ich oddziale .pl w trakcie wyłaniania autoryzowanego serwisu nie brane są pod uwagę czynniki wpływające na jakość usług. Tak sobie gdybam...
KMV10: niestety cały dowcip polega na tym, że Canon to firma prywatna. I mogą sobie prowadzić politykę jakości serwisu jaką chcą - nic nam do tego, do kryteriów konkursu itp. I jeśli w tej polityce będzie olewanie klienta w Polsce, to można im skoczyć.
No tak. Igrałem sobie i doigrałem się. Dzięki za postawienie mnie na ziemi.
Nie miałem intencji nikogo obrażać.
Moje osobiste doświadczenia są odmienne. Być może zbyt drastycznie zaprezentowałem swój punkt widzenia.
Jeśli ktoś czuje się obrażony to bardzo przepraszam.
Tak wyglądają doświadczenia użytkowników Nikona , może odezwie się jakiś doświadczony w tej materii Canonier?Zamieszczone przez KMV10
Pozdr.
Akcje Canona znajdują się w publicznym obrocie (giełdy - Tokyo, Osaka, Nagoya, Fukuoka, Sapporo, Nowy York i Frankfurt nad Menem):Zamieszczone przez muflon
http://www.canon.com/ir/share/name.html
Cena akcji Canona: http://www2.dir.co.jp/cgi-bin/member...4=000000&pm5=z
Canon jest zatem firmą publiczną, a nie prywatną (tak np. Levi Strauss - znajomy mi mówił, że to absolutnie prywatna firma, nie notowana publicznie - nie sprawdzałem tej informacji).
Nic tylko kupic zbiorowo-forumowo kilka akcji i slac zapytania, uwagi i ew. skargi do centrali Canona jako udzialowcy-akcjonariusze.
EOS 300v + BP, EOS 350d, EFs 18-55 3.5-5.6 II, EF 28-90 4-5.6 II, EF 75-300 4-5.6 III, EF 50mm 1.8 II, EF 85mm 1.8, Auto Revuenon 135 2.8, Pentacon 200 4, 430EX + rożny osprzęt; FED 5B; LOMO LK-A; Lubitel 166B; Minolta AF Big-Finder; Umax AstraCam 1000
Litości!