No wiedzisz... ja miałem inne doświadczenia - kupiłem sprzęt z górnej półki, renomowanej firmy a okazało się że jest bardzo awaryjny chcoć o dbam o sprzęt a do tego Serwis okazał się porażką.Zamieszczone przez kocis
Pozdr
No wiedzisz... ja miałem inne doświadczenia - kupiłem sprzęt z górnej półki, renomowanej firmy a okazało się że jest bardzo awaryjny chcoć o dbam o sprzęt a do tego Serwis okazał się porażką.Zamieszczone przez kocis
Pozdr
Lutek
EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150
Widzicie Panowie? Musicie cofnąć wszystko, co napisaliście, bo sprzęt Kocisa działa. Mi od razu się lepiej zrobiło, jeśli chodzi o mój monitor. Pewnie działał, a tylko ja byłem głupi i zapomniałem oczy otworzyć, żeby to zobaczyć.![]()
Powiem więcej. Ze mnie to dopiero prawdziwy głupek. Piszę ten post na notebooku Sony i wcale nie zauważyłem, że on jest od samego kupna zepsuty :rolleyes:Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Tomasz, ja nie kwestionuję, ze Twój sprzęt nie działa. Prezentuję tylko inny punkt widzenia. I nic więcej. A dodam jeszcze, że i auto mi sie nie psuje. Takie to badziewie. Ale ze skromności nie napiszę nazwy marki.
Widzisz do czego doprowadza szybka jazda na wielocypedzie.:wink: :wink: :wink:Zamieszczone przez Jurek Plieth
Kocis, ale próbujesz nas przekonać, że serwis jest ok. A dla mnie jakość serwisu, to jakość najgorszej usługi jaką wykonują. Nie pociesza mnie, że cudzy sprzęt działa, serwis działa itd. jak musiałem sobie kupić nowy monitor, bo starego nie chcą naprawić ani wymienić.
OK Tomasz, z tym się zgadzam. Istnieje jednak coś takiego jak subiektywne odczycie. Idę do serwisu ze sprawą, która wg mnie jest szczytem szczytów, czeluścią czeluści, a oni (serwis) mierzą (niekompetentnie) i okazuje się (subiektywnie), że błąd mieści się w granicach tolerancji, którą wyspecyfikował producent. I za naprawę przekroczenia tych granic zapłaci.
Mamy na forum założenie, że uczestnicy piszą prawdę. Ciekawe jak wygądały by te sprawy w relacj pracowników serwisu. Przy dochodzeniu racji niezbędna jest wiedza na temat stanowiska obu stron. Na razie obowiązuje wykładnia, że uczestnik forum może dowolnie pluć, i tak jest to nie do zweryfikowania.
Kilka z relacji opisujących zachowanie się pracowników serwisu na Żytniej jest ewidentną konfabulacją. Zawsze jest ten sam stereotyp: ja jestem biały, oni są czarni. A ja wiem jaki chlew mogą zrobic klienci pieniacze (kilka takich postaw jest na forum). Tacy co to za cene (niech będzie) Trabanta chcą wymusić na serwisie rolsa.
I wcale nie próbuję przekonać nikogo, że serwis jest OK. Próbuję natomiast wykazać, że dla niektórych zawsze będzie zły.
Ale jest rownież wiele opinii potwierdzonych przez poważnych forumowiczów.
Nie widziałem, żeby ktoś skarżył się, że mu w 300d nie działa serwo. Jeśli tak by było, to argument z rolsem byłby na miejscu. Zazwyczaj skarżą się na AF, a to już jest sprecyzowane w specyfikacji.
Jeśli piszesz takie coś, to przyzwoitośc wymaga podania kilku linków.Zamieszczone przez kocis
Post #1 i jego konsekwencje.
Dla mnie ewidentny przykład wojownika idącego do boju, i to w obronie damy, uzyskującego poklask od współplemieńców. Więcej tego nie będę komentował.