Pokaż wyniki od 1 do 10 z 571

Wątek: Idę walczyć na Żytnią, pomocy...

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar allxages

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wickermann Zobacz posta
    Ano oba szkła, które serwis na Żytniej rzekomo wyregulował zostały w Berlinie wyjustowane, co potwierdzają rachunki, i działaja w końcu dobrze :-P.
    Z ciekawości, dużo Cię ta przyjemność kosztowała w stosunku do Żytniej?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez allxages Zobacz posta
    Z ciekawości, dużo Cię ta przyjemność kosztowała w stosunku do Żytniej?
    Szkła były regulowane na gwarancji, więc zapłaciłem tylko 70 euro za jedną eLkę która nie miała gwarancji europejskiej (+ przesyłka oczywiście, ale sprzęt z Berlina odebrał mi znajomy).

Niestety w Polsce gwarancja trwa tylko rok, więc serwis na Żytniej zażyczył sobie 120 zł za regulację każdego szkła, nawiasem mówiąc była to opłata bezpodstawna, bo mimo dwukrotnej "regulacji" dalej było nie tak, jak trzeba (co potwierdził serwis w Berlinie).

Jeżeli policzysz koszty "regulacji" na Żytniej, koszty dojazdu, zmarnowany czas, nerwy, zastanawianie się, co tym razem zrobią źle i czy sprzęt będzie gotowy na kolejne zlecenie, to uważam, że nie straciłem .

Domyślnie

jak czytam te wszystkie wpisy to się zastanawiam czy wysyłać moją 450 do serwisu na żytniej czy od razu do berlina
    wysiadło gniazdo karty, karta się nie zatrzaskuje a jak nie mam karty to pisze karta chroniona przed zapisem
    podpowiedzcie co mam zrobić??
    aparat na gwarancji

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów