Zamieszczone przez ms714033
A nie mozna bylo tak od razu?
Widzisz jaka jest roznica pomiedzy "niech sie wszyscy podpisza" a "podpisaloby sie jak najwiecej osob" ?
Pierwsze to prawie agresywna prosba - narzucanie komus co ma robic. Drugie to prosba wystosowana do zainteresowanych i jakze lepiej brzmiaca.
Gdybys od razu tak napisal to nie byloby calej afery i nerwow o to ze ktos cos komus kaze zrobic i uzywa mocnych slow takich jak "wszyscy" "kazdy" , gdy ich uzycie nie jest uzasadnione.
Prawda jest ze wiele osob jest niezadowolonych z tego serwisu i to niezadowolenie wywoluje negatywne emocje.
Z drugiej strony rowniez prawda jest ze sa osoby zadowolone z serwisu i nie widza zadnego powodu by musialy taka petycje podpisywac.
Wniosek z tego jest taki - nieprawda jest zeby WSZYSCY podpisali i to wywoluje negatywne emocje u tych niezadowolonych.
Lepiej niech tylko WSZYSCY NIEZADOWOLENI podpisza.
Ja sam jestem posrodku - przy mnie jedna pani bzdury wygadywala ze sie usmiac mozna bylo i to nie raz - sporo rzeczy w tym watku opisanych moglbym potwierdzic. Z drugiej strony - osobiscie bylem raz obsluzony prawie-w-porzadku i raz bardzo w porzadku.