moze masz racje - ostatnio nie sprawdzalem i mam nadzieje, ze nie bede musial sprawdzacZamieszczone przez Vitez
![]()
a to "kiedys" nie bylo znow TAK dawno - jakies 5 m-cy temu i fakt jest faktem - ja na obsługe narzekac nie moge..
moze masz racje - ostatnio nie sprawdzalem i mam nadzieje, ze nie bede musial sprawdzacZamieszczone przez Vitez
![]()
a to "kiedys" nie bylo znow TAK dawno - jakies 5 m-cy temu i fakt jest faktem - ja na obsługe narzekac nie moge..
Zamieszczone przez Kubak82
Czyli nadal (trzeci dzien?) tylko o tym piszesz w kontekscie "może" , zamiast wziac telefon i sprawdzic?
Dziwne...
to moze zdradzisz nam przepis na jak najlepsze podejscie? ;]Zamieszczone przez lukep
czy przychodzac w sprawie bf/ff z jasna eLka jak ktos to napisal to dobry pomysl?
Wystarczy już 85/1.8 z drugiej strony nie będzie gorzej z 135L, 200/1.8, itd.Zamieszczone przez totus
Optymalnie 135L.
a mozesz mi powiedziec po coZamieszczone przez Vitez
?? ok, napisales jak jest teraz, przyjalem do wiadomosci.. a zadzwonie jak bede mial taka potrzebe ((czyt. problem z aparatem) - na razie jakos mam inne ciekawsze rzeczy do robienia ;-)
![]()
NIE CHCESZ NIE PODPISUJ!!!!!!!!!!!!!!Zamieszczone przez JSK
Pracujesz na Żytniej?
Wiesz co, nie chce mi się nawet Tobie odpowiadać![]()
Myślisz, że Ci wszyscy którzy wypowiadali się źle o serwisie na Żytniej to sobie to wymyslili???Ja po przeczytaniu tego tematu uważam, że jest to problem ( pomimo tego, że nie miałem jeszcze styczności z serwisem ) i należałoby wystosować takie pismo pod którym podpisałoby się jak najwięcej osób.
Chciałbyś zobaczyć jak Twój sprzęt za kilka, kilkanaście czy nawet kilkadziesiąt tysięcy jest traktowany jak w opisywany w tym temacie sposób? Może chcesz ... masz takie prawo! Ja natomiast nie znoszę, jak ktoś nie szanuje cudzej rzeczy i jako monopolista traktuje zależnych od niego jak śmieci
Nie chciałem równie ostro odpisywać bo Vitez czuwa ;-) ale popieram prawie w całości - miałem styczność z serwisem.Zamieszczone przez ms714033
A wystarczyło by otworzyć drugi lub drugi i trzeci autoryzowany serwis...
gdyby tak myslec to powinnismy najpierw obalic nasz rzad a pozniej brac sie za płotki typu serwis na zytniej ;-)Zamieszczone przez ms714033
ms714033, czasem bazowanie na cudzych opiniach nie zastapi wlasnego doswiadczenia.. Ci co byli zadowoleni z serwisu tez maja do tego pelne prawo, podobnie jak Ci ktorzy mieli tam problemy.. wpadki zdarzaja sie wszedzie choc oczywiscie nalezy dazyc, by bylo ich jak najmniej..Zamieszczone przez ms714033
listy, petycje - co to da?? dopoki jest monopol, dopoty sytuacja bedzie jaka jest - jedni beda zadowoleni, inni nie.. mozna tak pogadac na forum ale jestem pewien, ze cos takiego nigdy nie urosnie poza "plany" i pozostanie tylko poboznym zyczeniem niezadowolonych klientow..
Z twoich wypowiedzi wywnioskowalem ze mi nie wierzyszZamieszczone przez Kubak82
.
Zamieszczone przez ms714033
A nie mozna bylo tak od razu?
Widzisz jaka jest roznica pomiedzy "niech sie wszyscy podpisza" a "podpisaloby sie jak najwiecej osob" ?
Pierwsze to prawie agresywna prosba - narzucanie komus co ma robic. Drugie to prosba wystosowana do zainteresowanych i jakze lepiej brzmiaca.
Gdybys od razu tak napisal to nie byloby calej afery i nerwow o to ze ktos cos komus kaze zrobic i uzywa mocnych slow takich jak "wszyscy" "kazdy" , gdy ich uzycie nie jest uzasadnione.
Prawda jest ze wiele osob jest niezadowolonych z tego serwisu i to niezadowolenie wywoluje negatywne emocje.
Z drugiej strony rowniez prawda jest ze sa osoby zadowolone z serwisu i nie widza zadnego powodu by musialy taka petycje podpisywac.
Wniosek z tego jest taki - nieprawda jest zeby WSZYSCY podpisali i to wywoluje negatywne emocje u tych niezadowolonych.
Lepiej niech tylko WSZYSCY NIEZADOWOLENI podpisza.
Ja sam jestem posrodku - przy mnie jedna pani bzdury wygadywala ze sie usmiac mozna bylo i to nie raz - sporo rzeczy w tym watku opisanych moglbym potwierdzic. Z drugiej strony - osobiscie bylem raz obsluzony prawie-w-porzadku i raz bardzo w porzadku.