Jestem ciekaw czy ktos z zytniej przeglada nasze forumZamieszczone przez gietrzy
![]()
Jestem ciekaw czy ktos z zytniej przeglada nasze forumZamieszczone przez gietrzy
![]()
bardzo mozliwe. Moze nawet jest wsrod nas!Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Taka sama walka trwa juz od lat na forum Nikona i serwis Nikona (chyba jeszcze gorszy od Canona) i tka ma wszyskto serdecznie w dupieOni nawet sie dogadali ze niby forumowicze maja byc obslugiwania ekstra, ale to mrzonki
Dla serisu Nikona i Canona takie forum jak Nikon czy Canon to zadne opiniotworcze gremium. Ot zbiorowsiko kilkuset zapalenców. Placa im pensje i tyle. Reszta to zbedny, upierdliwy klient
Nie liczylbym na poprawe choc pisanie do centrali do dobry pomysl.
Ja naprawiam sprzet w HK i wychodzi mnie taniej wraz z przesylka. Brzmi jak zart, ale to prawda. Wymiana wadliwego ukladu AF/pomiar w D2H kosztowala mnie 200usd z przesylka. U nas od 1500zlbez przesyki.
Czyz to nie paranoja?
Oczywiście. I co z tego? Większość z nich nie jest chamska (patrz post #4)Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
Mnie zastanawia dlaczego nie ma u nich standaryzacji, tj. powtarzalności.
Nieważne czy przychodzę ja z 20D z workiem obiektywów, czy tylko z kitem, czy ktoś z 1Dynką, czy focę koty, imieniny u cioci, wesela czy mam hiper studio.
Czy nie można do każdego klienta podchodzić jednako, grzecznie (patrz post #4) ???
the silence is deafening
dlatego dziwie sie czemu nie biora sobie naszych wypowiedzi do serca ...przeciez to nie jest pierwszy i napewno nie ostatni watek nt jakosci swiadczonych uslug na zytniej.Zamieszczone przez gietrzy
??:
Oczywiście, ale niech chociaż Ameryka (główny rynek zbytu wszystkiego) się dowie, że puszka Canona za $1500 to gówniany sprzęt (i może rzeczywiście lepiej kupić Nikona) <- nie żartuje, dlaczego przeciętny przyszły kupiec systemu Canona miałby tak nie pomyśleć?Zamieszczone przez iczek
THXZamieszczone przez iczek
the silence is deafening
i jego natłuc???Zamieszczone przez Tomasz Golinski
![]()
To nie jest chyba najlepsze rozwiązanie. Decyzję o wymianie mojego 20D podejmował Canon PL w konsultacji z serwisem. Treść pisma podałem wcześniej w tym wątkuZamieszczone przez tpop
![]()