Strona 43 z 58 PierwszyPierwszy ... 33414243444553 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 571

Wątek: Idę walczyć na Żytnią, pomocy...

Domyślnie

No a ja nie jestem skorumpowany, natomiast mogę powiedzieć że zrobili w terminie obiektyw i po przetestowaniu stwierdzam że zrobili to dobrze. aparatu nie ruszyli tak jak prosiłem, skalibrowali szkło, wyczyścili idealnie, zlikwidowali luzy... wszystko zgodnie ze zleceniem. Więc póki co - nie mogę narzekać.
    Nie znam się, nie pamiętam, nie mam czasu...

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 4ever Zobacz posta
    Więc póki co - nie mogę narzekać.
    Nie zakładaj że kiedyś to się stanie, może nie dadzą ci powodu, chociaż narzekanie na ten serwis chyba stało się tutaj "w dobrym tonie" :-).

Pełne uzależnienie Awatar Pikczer
    Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    ...chociaż narzekanie na ten serwis chyba stało się tutaj "w dobrym tonie" :-).
    Wybacz, ale Ty jakis z zalozenia buntownik jestes czy tylko tak dla zasady?

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pikczer Zobacz posta
    Wybacz, ale Ty jakis z zalozenia buntownik jestes czy tylko tak dla zasady?
    Nie rozumiem o co ci chodzi.

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM Zobacz posta
    Nie rozumiem o co ci chodzi.
    To takie proste - w kilku ostatnich watkach starasz sie negowac zarowno obiektywizm forum jak i jego uczestnikow. Do tej pory nie zwracalem na to uwagi. Wszystko rozumiem, ale komentarz do "wspanialej" Zytniej, ze niby wszyscy TU sie zmowili i pisza "wymyslone" negatywy na ten "wspanialy" serwis jest tego tylko moim smutnym potwierdzeniem.

Odpowiadajac na Twoje pytanie, ze niby skad takie zdanie, cytuje: "...chociaż narzekanie na ten serwis chyba stało się tutaj "w dobrym tonie" - wlasnie stad. Choc moje doswiadczenia z Zytnia nie sa az tak dramatyczne jak przedmowcow, to kwalifikowanie ludzi majacych zle przezycia z tym serwisem do "towarzystwa wzajemnej adoracji" (bo to swoja odpowiedzia uczyniles) jest delikatnie mowiac... niesmaczne.
    Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 30-04-2008 o 21:55

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

To takie proste - w kilku ostatnich watkach starasz sie negowac zarowno obiektywizm forum jak i jego uczestnikow.
    Negować obiektywizm forum???

komentarz do "wspanialej" Zytniej, ze niby wszyscy TU sie zmowili i pisza "wymyslone" negatywy na ten "wspanialy" serwis jest tego tylko moim smutnym potwierdzeniem.
    Jacy "wszyscy"? Jaki "wspaniały"? Jaka "zmowa"? Jakie "wymyślone"?
    Ja chyba czytam jakiś inny wątek bo nic takiego nie pisałem :-)
    4ever pisze "Więc póki co - nie mogę narzekać" i tylko do tego się odnoszę. Skoro twierdzi że serwis w jego przypadku wykonał pracę dobrze to po co miałby narzekać? I nawiązując do tego rozwijam myśl, że narzekanie na Żytnią jest chyba w dobrym tonie skoro już z góry zakłada że nie narzeka tylko "póki co".

Choc moje doswiadczenia z Zytnia nie sa az tak dramatyczne jak przedmowcow, to kwalifikowanie ludzi majacych zle przezycia z tym serwisem do "towarzystwa wzajemnej adoracji" (bo to swoja odpowiedzia uczyniles) jest delikatnie mowiac... niesmaczne.
    Bomba :-) Nigdzie nie piszę o żadnym "towarzystwie..." i nikogo do niego nie kwalifikuję. Jak poczytasz wcześniej ten wątek to raczej nie przebierałem w słowach pisząc o jakości usług tego serwisu, więc TWA musiałoby się odnosić także do mnie :-)

P.S.
    Więcej luzu :-)

Miasto
    Warsaw

Domyślnie

Ok - na przyszlosc postaram sie wyluzowac - czego i Panu szczerze zycze

Z mojej strony EOT

pozdrawiam
    pikczer
    Ostatnio edytowane przez Pikczer ; 30-04-2008 o 22:31

Zablokowany

Domyślnie

Problem z serwisem jest nie tylko w Polsce. Zajrzyjcie do tego wątku i zobaczcie z których krajów ludzie narzekają na serwisy (tam są opisy serwisów nikona i canona).

http://www.fencecheck.com/forums/ind...ic,6061.0.html

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Mielec

Domyślnie

A ja wyslalem na zytnia kit 300d ze wszystkim co bylo w pudelku po zakupie. Usterka - urwany bolec od lusterka af. Wszystko odeslali naprawione po kilku dniach, gwarancje przedluzyli o 1 miesiac

Bywalec Awatar tomek1906
    Miasto
    Krakow

Domyślnie

no i ja niestety muszę się wybrać na żytnią...
    1.spust migawki w moim 40D po 6 tyś. zdjęć jest praktycznie bez wyczuwalnego przeskoku
    2.24-105 z tą puchą coś nie teges się zachowuje z trafianiem w punkt.

i w związku z tą moją wycieczką do wawy mam kilka pytań :

- dzwoniłem dziś do nich i przedstawiłem swoje spostrzeżenia , co do spustu no problem , jeśli potwierdzą się moje obserwacje to wymienią. potem na tapetę poszło ostrzenie obiektywu. zgodnie ze stanem faktycznym powiedziałem że 10-22 i 70-200 ostrzą bez zastrzeżeń więc zakładam że to wina szkła, facet powiedział mi że wyregulują w takim razie obiektyw... - czy tak się da , bo nigdzie do tej pory o tym nie słyszałem?
    czy w takiej sytuacji nie lepiej przekazać im pozostałe szkła i niech kombinują?
    czy ktoś wogóle ostatnio był zadowolony z kalibracji obiektywu (bo rozumiem że to właśnie obiektyw będą kalibrowali do puszki) w tym serwisie
    ewentualnie do kogo kumatego tam się udać konkretnie - może ktoś z Was może polecić bardziej ambitnego technika ? wiem , wiem zalatuje takie poszukiwanie poprzednim systemem ale wciąż się sprawdza

Strona 43 z 58 PierwszyPierwszy ... 33414243444553 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów