Aparaty cyfrowe C/O i analogowe F/O/P/E/F/Z. Dokładniej -tutaj-
podziękował i tak zrobie w poniedziałek zpowrotem na żytnią![]()
No stala praktyka tego "serwisu", kup sobie jakas taryfe w stylu duuuzo minut za darmo, walcz o swoje i nie daj sie... U mnie bylo podobnie, jedno naprawili a drugie popsuli. W koncu po kilku awanturach naprawili i to co uszkodzili.
Ale aparat działał po odbiorze z serwisu zrobił trochę zdjęć czyli raczej wszystko było ok po złożeniu.?Ja bym obstawiał raczej jakieś uszkodzenie spowodowane nie wiem kartą pamięci np. albo może tą baterią skoro piszesz,że po włożeniu jej przestało działać.Gdzieś tu był wątek w którym ktoś opisywał jak zepsuły mu sie dwa aparaty od jednej karty:/
Mnie się zepsuły dwa aparaty od jednej karty - od Sandiska 1GB UltraII. Najpierw d70 przestał funkcjonować, i niestety jeszcze przed diagnozą, musialem zrobic slub i pozyczylem 30D - tez się popsuł - na szczęście był na gwarancji. Padła całą linia zasilania w obu aparatach. D70 nawet nie naprawiam - nie opłacalna w tej chwili.
Ostatnio edytowane przez myst ; 13-04-2008 o 15:01
5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.
Maciek Toliński
Ostatnio edytowane przez Q_Q_Q_Q ; 15-04-2008 o 17:52 Powód: Automerged Doublepost
no a ja jestem właśnie po pierwszej wizycie na żytniej. mam FF na jednym obiektywie i chciałem go zostawić... na co pan (już jego ton mnie wk... do czerwoności) stwierdził że tylko z body przyjmą do kalibracji... No i zostawiłem im to body razem z obiektywem, aczkolwiek zastrzegłem że body ma być NIETYKALNE! bo z innymi szkłami jest ok. Ciekawe co mi oddadząi w jakim stanie
![]()
Nie znam się, nie pamiętam, nie mam czasu...
Toż to przecież jest nawet logiczne i to że jest to bzdura jest dla mnie jasne. Bo w przebłysku resztek inteligencji (mojej) zapytałem "skoro nie da się bez body, to jak w takim razie kalibruje się w fabryce obiektywy" na co pan stwierdził że nie wie, ale w serwisie "sie nie da". Ot i dyskusja...
Nie znam się, nie pamiętam, nie mam czasu...