Strona 41 z 58 PierwszyPierwszy ... 31394041424351 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 571

Wątek: Idę walczyć na Żytnią, pomocy...

Bywalec Awatar tigerstyle
    Miasto
    Bournemouth - UK

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Q_Q_Q_Q Zobacz posta
    pomimo tego iż naprawa niemiała nic wspólnego z z zasilaniem tylko migawką??
    Jak najbardziej. Po naprawie gwarancyjnej wszystko powinno działać jak talala.
    Aparaty cyfrowe C/O i analogowe F/O/P/E/F/Z. Dokładniej -tutaj-

Dopiero zaczyna

Domyślnie

podziękował i tak zrobie w poniedziałek zpowrotem na żytnią

Pełne uzależnienie Awatar piast9
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Q_Q_Q_Q Zobacz posta
    pomimo tego iż naprawa niemiała nic wspólnego z z zasilaniem tylko migawką??
    Tak, przecież żeby dostać się do migawki trzeba rozłożyć cały aparat. Mogli coś pokręcić przy składaniu.
    650D, T 12-24 4.0, S 30 1.4, S 18-35 1.8, C 70-210 3.5-4.5, C 50 2.5 macro, M42: Praktica LLC, Jupiter 9, Pentacon 135 2.8, Orestegor 300 4.0

Domyślnie

No stala praktyka tego "serwisu", kup sobie jakas taryfe w stylu duuuzo minut za darmo, walcz o swoje i nie daj sie... U mnie bylo podobnie, jedno naprawili a drugie popsuli. W koncu po kilku awanturach naprawili i to co uszkodzili.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Ale aparat działał po odbiorze z serwisu zrobił trochę zdjęć czyli raczej wszystko było ok po złożeniu.?Ja bym obstawiał raczej jakieś uszkodzenie spowodowane nie wiem kartą pamięci np. albo może tą baterią skoro piszesz,że po włożeniu jej przestało działać.Gdzieś tu był wątek w którym ktoś opisywał jak zepsuły mu sie dwa aparaty od jednej karty:/

Uzależniony Awatar myst
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Mnie się zepsuły dwa aparaty od jednej karty - od Sandiska 1GB UltraII. Najpierw d70 przestał funkcjonować, i niestety jeszcze przed diagnozą, musialem zrobic slub i pozyczylem 30D - tez się popsuł - na szczęście był na gwarancji. Padła całą linia zasilania w obu aparatach. D70 nawet nie naprawiam - nie opłacalna w tej chwili.
    Ostatnio edytowane przez myst ; 13-04-2008 o 15:01
    5DII, 5D, 24L, 85L + dodatki.

Maciek Toliński

Dopiero zaczyna

Domyślnie

tak tylko ta karta tak samo jaki i ta bateria dzaiłały w tym aparacie od nowości
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez GOOFY Zobacz posta
    Ale aparat działał po odbiorze z serwisu zrobił trochę zdjęć czyli raczej wszystko było ok po złożeniu.?Ja bym obstawiał raczej jakieś uszkodzenie spowodowane nie wiem kartą pamięci np. albo może tą baterią skoro piszesz,że po włożeniu jej przestało działać.Gdzieś tu był wątek w którym ktoś opisywał jak zepsuły mu sie dwa aparaty od jednej karty:/
    tak tak tylko ze ta karta i aparat były razem od nowości tak samo jak i bateria
    Ostatnio edytowane przez Q_Q_Q_Q ; 15-04-2008 o 17:52 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

no a ja jestem właśnie po pierwszej wizycie na żytniej. mam FF na jednym obiektywie i chciałem go zostawić... na co pan (już jego ton mnie wk... do czerwoności) stwierdził że tylko z body przyjmą do kalibracji... No i zostawiłem im to body razem z obiektywem, aczkolwiek zastrzegłem że body ma być NIETYKALNE! bo z innymi szkłami jest ok. Ciekawe co mi oddadzą i w jakim stanie
    Nie znam się, nie pamiętam, nie mam czasu...

Pełne uzależnienie Awatar aptur

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 4ever Zobacz posta
    no a ja jestem właśnie po pierwszej wizycie na żytniej. mam FF na jednym obiektywie i chciałem go zostawić... na co pan (już jego ton mnie w****ił do czerwoności) stwierdził że tylko z body przyjmą do kalibracji...
    bzdura
    wysyłałem kiedyś sam obiektyw co do którego mialem pewność że ma lekki BF
    skalibrowali go idealnie bez mojego body

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aptur Zobacz posta
    bzdura
    wysyłałem kiedyś sam obiektyw co do którego mialem pewność że ma lekki BF
    skalibrowali go idealnie bez mojego body
    Toż to przecież jest nawet logiczne i to że jest to bzdura jest dla mnie jasne. Bo w przebłysku resztek inteligencji (mojej) zapytałem "skoro nie da się bez body, to jak w takim razie kalibruje się w fabryce obiektywy" na co pan stwierdził że nie wie, ale w serwisie "sie nie da". Ot i dyskusja...
    Nie znam się, nie pamiętam, nie mam czasu...

Strona 41 z 58 PierwszyPierwszy ... 31394041424351 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów