Strona 34 z 58 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 571

Wątek: Idę walczyć na Żytnią, pomocy...

Uzależniony
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Tak też tam byłem. Nawet parę razy.
    Moje ogólne wrażenie jest takie, że ci goście naprawdę się starają.
    Ten sprzęt to nie jest półka profi, więc czymś się musi różnić. Innymi słowy „ten typ tak ma”.
    Zaraz potem jak to zrozumiałem sprzedałem 10D.
    I żeby nie było miałem dwa 10D. Jeden zza zachodniej granicy. Drugi zza oceanu z B&H. I oba robiły, co chciały z ustawianiem ostrości.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MMM
    Też się cieszę, ale mam jakieś dziwne wrażenie że mnie po tylu razach chyba niezbyt polubili
    Hej!

I jak, możesz się już cieszyć w pełni ze swojej puchy? Wyprowadzili ja na prostą?

Pzdr!
    7D, C 18-55 IS, T 70-300 VC USD
    fotki

Pełne uzależnienie PREMIUM member Awatar MMM
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lokowaty
    I jak, możesz się już cieszyć w pełni ze swojej puchy? Wyprowadzili ja na prostą?
    Ustawialiśmy tylko z jednym obiektywem bo drugi akurat był wymieniany w sklepie. Po przykręceniu 50-tki widzę że ma jakieś takie delikatne tendencje do robienia FF, trochę częściej niż 85-tka. Przy okazji do nich zajrzę i poproszę o przestawienie W AF aparatu jednej działki na BF.

Bywalec Awatar Veene2
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Nie wiem, czy to kogos zainteresuje czy nie, ale dzisiaj zanioslem wszystko co mam do serwisu Matryca nadaje sie do czyszczenia, ale przy okazji sobie pomyslalem, zeby mi wyregulowali AF w obiektywach... W jednym mam ewidentnie FF, wiec jak zaczna od regulacji body, to potem moze sie okazac, ze na innych AF nie trafialby w punkt. Jestem ciekawy jaki bedzie efekt. Jak odbiore aparat to pochwale sie wynikiem.

P.S. Pani z wasem byla bardzo mila

Don SzaSzlykos
    Guest

Thumbs up Jeden Za Wszystkich

=Pawel Woo;99866.. forumowicze Canon Board ... to element uświadomiony i upierdliwy - ...
    W skrócie - na hasło Canon Board Forum - profesjonalna obsługa.

Pozdrowienia
    JEDEN ZA WSZYSTKICH - WSZYSCY NA JEDNEGO

( sorry - nie mogłem się powstrzymać :-) )
    oczywista ze ten mały collage jest mego autorstwa
    Ostatnio edytowane przez Don SzaSzlykos ; 09-01-2007 o 15:24

Bywalec Awatar Veene2
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Wlasnie odebralem puszke z obiektywami.

Z puszka bylo wszystko OK, wiec obylo sie bez dlubania. Jedynie matryca zostala wyczyszczona.

24-105 - OK, kit 18-55 ok jesli chodzi o FF/BF, ale okazalo sie ze zostala nareperowany AF. Pan niestety nie mial informacji co bylo nie tak. Ale milo, ze to zrobili
    50-miala duzy FF (dlatego tez oddalem do kalibracji), natomiast teraz jest juz wszystko w jak najlepszym porzadku.

Dlatego polecam

I jedno spostrzezenie na koniec. Niestety tylko puszke i kita mialem na europejskiej gwarancji. Za kalibracje 50-tki musialem zaplacic. Dlatego wydaje mi sie, ze nie ma co szukac "okazji" na allegro, na ktorych teoretycznie zarabiamy 50-100 zlotych, poniewaz szybko potem tracimy zaoszczedzone pieniadze. Od teraz okazja bedzie dla mnie znalezienie najtanszego sprzetu z gwarancja producenta, a nie sklepu

Pełne uzależnienie Awatar arturs
    Miasto
    Kielce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Veene2 Zobacz posta
    Za kalibracje 50-tki musialem zaplacic. Dlatego wydaje mi sie, ze nie ma co szukac "okazji" na allegro, na ktorych teoretycznie zarabiamy 50-100 zlotych, poniewaz szybko potem tracimy zaoszczedzone pieniadze. Od teraz okazja bedzie dla mnie znalezienie najtanszego sprzetu z gwarancja producenta, a nie sklepu
    Dobrze wiedzieć, jeszcze może napisz ile kosztuje kalibracja 50mm

Pozdr
    Artur
    5DmkI, C85f1.2L|580 EXII|

Bywalec Awatar Veene2
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

za 50 mm 1.4 - 61 zlotych. Za kalibracje 24-105 mialo byc 120 zlotych, ale okazalo sie, ze z obiektywem wszystko jest ok.

Domyślnie

hmmm nie czytałem wszystkich watków ..ale mam doświadczenia miłe z serwisem na żytniej po pierwszej naprawie wymianie migawki uszkodzono mi moduł lampy błyskowej , po odeslaniu aparatu do reklamacji naprawiano go 3 krotnie tak naprawde co 2-3 miesiace wymieniano migawke a tak naprawde wysłałem parat do czyszczenia i korekty ostrości ale ze wzgledu na duży przebieg migawki doradzono mi by wymienic migawke przy jednej robociznie wiec wyrazilem zgode i to był błąd ma już 4 migawke jak narazie odpukac 20.000 zdjec zrobiłem i EUREKA nadal działa . Pani kierownik bardzo miła kobieta , powiem szczerze że mnie zaskoczyłą ze naprawiono mi aparat w jeden dzien ( wysłałem w poniedzialek a w środe aparat juz miałem u siebie ) .JESTEŚMY SKAZANI NA ŻYTNIĄ NIESTETY!!!!! Pozdrawiam ...
    Canon1D MarkIII/Canon5D/Canon 5D MarkIIICanon24/70 EF2,8 L/Canon70/200 EF2,8 L/Canon50 EF1,8/Canon100 EF2,8 macro/CanonSpeedlite 580 EX II/600 EX-RT

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Zytnia wraca do łask szkoda tylko,że w monopolowym..

Strona 34 z 58 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów