Strona 30 z 58 PierwszyPierwszy ... 20282930313240 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 291 do 300 z 571

Wątek: Idę walczyć na Żytnią, pomocy...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    A moze sprobuj teraz zadzwonic i spotkac sie z automatem? Bo kiedys to wiesz... .
    moze masz racje - ostatnio nie sprawdzalem i mam nadzieje, ze nie bede musial sprawdzac

a to "kiedys" nie bylo znow TAK dawno - jakies 5 m-cy temu i fakt jest faktem - ja na obsługe narzekac nie moge ..

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82
    moze masz racje - ostatnio nie sprawdzalem i mam nadzieje, ze nie bede musial sprawdzac

a to "kiedys" nie bylo znow TAK dawno - jakies 5 m-cy temu i fakt jest faktem - ja na obsługe narzekac nie moge ..

Czyli nadal (trzeci dzien?) tylko o tym piszesz w kontekscie "może" , zamiast wziac telefon i sprawdzic?
    Dziwne...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukep
    Pracowalem swojego czasu jako serwisant Canona (hehe)
    to moze zdradzisz nam przepis na jak najlepsze podejscie? ;]
    czy przychodzac w sprawie bf/ff z jasna eLka jak ktos to napisal to dobry pomysl?

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez totus
    to moze zdradzisz nam przepis na jak najlepsze podejscie? ;]
    czy przychodzac w sprawie bf/ff z jasna eLka jak ktos to napisal to dobry pomysl?
    Wystarczy już 85/1.8 z drugiej strony nie będzie gorzej z 135L, 200/1.8, itd.
    Optymalnie 135L.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vitez
    Czyli nadal (trzeci dzien?) tylko o tym piszesz w kontekscie "może" , zamiast wziac telefon i sprawdzic?
    Dziwne...
    a mozesz mi powiedziec po co ?? ok, napisales jak jest teraz, przyjalem do wiadomosci.. a zadzwonie jak bede mial taka potrzebe ((czyt. problem z aparatem) - na razie jakos mam inne ciekawsze rzeczy do robienia ;-)

Thumbs down

Cytat Zamieszczone przez JSK
    A może nie? Czemu piszesz "wszyscy". Niech podpiszą się tylko niezadowoleni!
    NIE CHCESZ NIE PODPISUJ!!!!!!!!!!!!!!

Pracujesz na Żytniej?

Wiesz co, nie chce mi się nawet Tobie odpowiadać

Myślisz, że Ci wszyscy którzy wypowiadali się źle o serwisie na Żytniej to sobie to wymyslili??? Ja po przeczytaniu tego tematu uważam, że jest to problem ( pomimo tego, że nie miałem jeszcze styczności z serwisem ) i należałoby wystosować takie pismo pod którym podpisałoby się jak najwięcej osób.

Chciałbyś zobaczyć jak Twój sprzęt za kilka, kilkanaście czy nawet kilkadziesiąt tysięcy jest traktowany jak w opisywany w tym temacie sposób? Może chcesz ... masz takie prawo! Ja natomiast nie znoszę, jak ktoś nie szanuje cudzej rzeczy i jako monopolista traktuje zależnych od niego jak śmieci

Pełne uzależnienie Awatar gietrzy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ms714033
    NIE CHCESZ NIE PODPISUJ!!!!!!!!!!!!!!

Pracujesz na Żytniej?

Wiesz co, nie chce mi się nawet Tobie odpowiadać

Myślisz, że Ci wszyscy którzy wypowiadali się źle o serwisie na Żytniej to sobie to wymyslili??? Ja po przeczytaniu tego tematu uważam, że jest to problem ( pomimo tego, że nie miałem jeszcze styczności z serwisem ) i należałoby wystosować takie pismo pod którym podpisałoby się jak najwięcej osób.

Chciałbyś zobaczyć jak Twój sprzęt za kilka, kilkanaście czy nawet kilkadziesiąt tysięcy jest traktowany jak w opisywany w tym temacie sposób? Może chcesz ... masz takie prawo! Ja natomiast nie znoszę, jak ktoś nie szanuje cudzej rzeczy i jako monopolista traktuje zależnych od niego jak śmieci
    Nie chciałem równie ostro odpisywać bo Vitez czuwa ;-) ale popieram prawie w całości - miałem styczność z serwisem.
    A wystarczyło by otworzyć drugi lub drugi i trzeci autoryzowany serwis...

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Śląsk

Domyślnie

Ja natomiast nie znoszę, jak ktoś nie szanuje cudzej rzeczy i jako monopolista traktuje zależnych od niego jak śmieci
    gdyby tak myslec to powinnismy najpierw obalic nasz rzad a pozniej brac sie za płotki typu serwis na zytniej ;-)

Myślisz, że Ci wszyscy którzy wypowiadali się źle o serwisie na Żytniej to sobie to wymyslili??? Ja po przeczytaniu tego tematu uważam, że jest to problem ( pomimo tego, że nie miałem jeszcze styczności z serwisem )
    ms714033, czasem bazowanie na cudzych opiniach nie zastapi wlasnego doswiadczenia.. Ci co byli zadowoleni z serwisu tez maja do tego pelne prawo, podobnie jak Ci ktorzy mieli tam problemy.. wpadki zdarzaja sie wszedzie choc oczywiscie nalezy dazyc, by bylo ich jak najmniej..

listy, petycje - co to da?? dopoki jest monopol, dopoty sytuacja bedzie jaka jest - jedni beda zadowoleni, inni nie.. mozna tak pogadac na forum ale jestem pewien, ze cos takiego nigdy nie urosnie poza "plany" i pozostanie tylko poboznym zyczeniem niezadowolonych klientow..

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubak82
    a mozesz mi powiedziec po co ?? ok, napisales jak jest teraz, przyjalem do wiadomosci
    Z twoich wypowiedzi wywnioskowalem ze mi nie wierzysz .

Miasto
    Warszawa

Domyślnie

należałoby wystosować takie pismo pod którym podpisałoby się jak najwięcej osób.

A nie mozna bylo tak od razu?
    Widzisz jaka jest roznica pomiedzy "niech sie wszyscy podpisza" a "podpisaloby sie jak najwiecej osob" ?

Pierwsze to prawie agresywna prosba - narzucanie komus co ma robic. Drugie to prosba wystosowana do zainteresowanych i jakze lepiej brzmiaca.
    Gdybys od razu tak napisal to nie byloby calej afery i nerwow o to ze ktos cos komus kaze zrobic i uzywa mocnych slow takich jak "wszyscy" "kazdy" , gdy ich uzycie nie jest uzasadnione.

Prawda jest ze wiele osob jest niezadowolonych z tego serwisu i to niezadowolenie wywoluje negatywne emocje.
    Z drugiej strony rowniez prawda jest ze sa osoby zadowolone z serwisu i nie widza zadnego powodu by musialy taka petycje podpisywac.
    Wniosek z tego jest taki - nieprawda jest zeby WSZYSCY podpisali i to wywoluje negatywne emocje u tych niezadowolonych.
    Lepiej niech tylko WSZYSCY NIEZADOWOLENI podpisza.

Ja sam jestem posrodku - przy mnie jedna pani bzdury wygadywala ze sie usmiac mozna bylo i to nie raz - sporo rzeczy w tym watku opisanych moglbym potwierdzic. Z drugiej strony - osobiscie bylem raz obsluzony prawie-w-porzadku i raz bardzo w porzadku.

Strona 30 z 58 PierwszyPierwszy ... 20282930313240 ... OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów