tzn z drugiej strony to bylo tylko/az czyszczenie matrycy, nie tam jakas skomplikowana naprawa, wiec moge mowic tylko o tej usludze - super, jak z innymi sprawami? nie wiem mnie "zalatwili" na cacy ;-)
tzn z drugiej strony to bylo tylko/az czyszczenie matrycy, nie tam jakas skomplikowana naprawa, wiec moge mowic tylko o tej usludze - super, jak z innymi sprawami? nie wiem mnie "zalatwili" na cacy ;-)
http://canon-board.info/showthread.php?t=8969Zamieszczone przez Gapollo
Witam...
Kiedyś na sylwestra spadł mi aparat olek 2500L (takie fajne cyfrowe lustro)
i lampa rozsypała się w kawałeczki, body też sie połamało w kilku miejscach...
Ogólnie straszna tragedia, i jeszcze do tego widziałem jak leci i nic nie mogłem zrobić....
Zawiozłem do serwisu w Warszawce i czekałem (zbierając fundusze na drogą naprawe)
Po tygodniu zadzwonili że aparacik jest "zdrowy" a naprawa kosztuje jedyne 220zł..........
Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony!!!
To tyle moich doświadczeń z serwisem, ale wiem, że elementy "body" prosto z japoni dostali (i wystarczyło im zaledwie 7dni.....)
Teraz wiem, że można przy odrobinie dobrej woli i chęci dokonać CUDU.
Niestety na Żytniej cuda nie zdażają zbyt często......
Oj chłopie, chłopie .... doczytaj sobie gdziekolwiek, a dopiero później poniewieraj ludzi LPR-ami.Zamieszczone przez popmart
1. Konstytucja
2. Umowa Międzynarodowa Ratyfikowana przez Polskę
3. Ustawa tj. jak to nazwałeś prawo lokalne
A po co maja czytac... tam ludzie zarabiają pieniądze a nie rozckliwiają się nad biciem piany.Zamieszczone przez popmart
Pozdr
Qurde... facet gdybys był kobietą i rosłyby Ci wąsy to nie byłbys sfrustrowany????Zamieszczone przez Jac
Pozdr
Lutek
EOS 70D | Canon 50mm f/1.8 STM | Canon 18-135 3.5-5.6 IS STM | PIXMA MG7150
Zamieszczone przez Lutek
LOL
Czy ta pani z wąsami to ta sama która odbiera telefony??
Wysłałem im swój sprzęt, dzwoniłem kilkukrotnie i po tygodniu
jeszcze nawet nie zajrzeli do mojego 350d
Jednak kiedy dzwoniłem ostatnim razem, pani mnie zirytowała,
ponieważ odpowiedziała tylko, że jeszcze nie zrobiony i rzuciła
słuchawką - co za hamstwo!!!ja jeszcze rozmowy nie skończyłem!
Najważniejsze jednak, żeby mi ten cholerny focus ustawili,
bo za wygraną nie dam i będę walczył do upadłego![]()
jest metoda...dzwonisz...jeden sygnał...odkładasz słuchawkę...dzwonisz...jeden sygnał...odkładasz słuchawkę...dzwonisz...jeden sygnał...odkładasz słuchawkę...i potem pani jest megawqrwionasuper dziala na informację pkp u mnie w mieście
![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Nie interesują mnie dziecinne zabawy, lecz eliminacja problemów z focusem w moim 350d, jeżeli to w ogóle możliweZamieszczone przez mattnick
![]()
Mam nadzieję, że po regulacjach będzie choc trochę lepiej i robiąc zdjęcie nie będę się zastanawiał:
"wyjdzie, nie wyjdzie?, trafi, nie trafi?" (tragedia z tym focusem)
Wracając do tematu, widać że czują sie monopolistami na naszym rynku. Trzeba coś z tym zrobić!
Ostatnio edytowane przez rzirzi ; 04-06-2006 o 16:46
może i dziecinne ale działa. Napiszemy do centrali canona a oni zamkną jedyny serwis w Polsce![]()
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Było by lepiej, gdyby były co najmniej 2 takie serwisyZamieszczone przez mattnick
Wiadomo - konkurencja na rynku jest zdrowa, a na pewno przynosi korzyści dla klienta/konsumenta.
Jak nie zrobią, to zawiozę do niemcowni, gdybym wcześniej wiedział, że będę miał taki wyjazd, to bym wcale nie wysyłał na żytnią.
Ostatnio edytowane przez rzirzi ; 04-06-2006 o 17:12